Controller mot produktion

Controller mot produktion

Nu har du chansen att få jobba i ett expansivt bolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda karriärmöjligheter. Är du högskoleutbildad som vill in i hetluften direkt? Då kan du vara KLS Ugglarps nya Produktionscontroller i Kalmar.

Du kommer att vara en del av ett produktionscontrollerteam som har många bollar i luften. Du rapporterar till Produktionscontrollerchefen och kommer att utgå från Kalmar. Tjänsten är en visstidsanställning på 15 månader. Tjänsten innebär att du är nära produktionen och studerar de flöden som finns för att hitta förbättringsmöjligheter samt vara en del i olika projekt som driver produktionen framåt.

Arbetsuppgifter
Produktionscontroller ska genom kontinuerlig kontroll komma med förslag på förbättringar samt åtgärder och säkerställa att produktionsplatsens ekonomi utvecklas i rätt riktning.
Rollen innebär att vara en stödjande resurs för fabriksledningen genom uppföljning. Produktionscontrollern säkerställer produktions ekonomi genom att kontinuerligt göra kontroller i form av inmatning, ta fram rapporter, analys och föreslå åtgärder vid eventuella behov och därmed stärka nuvarande och framtida ekonomi.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är social, driven och kan hantera komplexitet, mycket data och har en god vana att arbeta i Officepaketet. Meriterande är om du arbetat i SAP eller annat produktionssystem. Du är engagerad och vill ständigt utvecklas, samt vara villig att samarbeta med i olika konstellationer. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är drivande och är stresstålig.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, skicka din ansökan med CV till marc@klsugglarps.se.

För mer information om tjänsten kontakta:
Alexander Persson, Produktionscontrollerchef, 070-210 48 33, alper@klsugglarps.se.
Arbetstid: Visstids/heltid, vikariat om 15 månader.
Placering: Kalmar
Lön: Fast lön
Mer info
Kontaktperson Alexander Persson
Telefon 070-210 48 33
Email Mejla Alexander Persson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.klsugglarps.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KLS Ugglarps är ett dotterbolag i Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder. Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. KLS Ugglarps bedriver idag verksamhet på sex orter i Sverige och äger även två charkuterifabriker.
Företaget har en tydlig uttalad svensk profil där 100% av allt kött kommer från svenska djur och en svensk produktion. Företaget sysselsätter idag cirka 1 500 personer och omsätter 5,8 miljarder kronor.