Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Vi söker en serviceinriktad, nyfiken och pålitlig person till ett roligt och varierande arbete i vårt serviceteam. Är du vår nya fastighetstekniker?

Vad gör en fastighetstekniker på KIFAB?

Du blir en mycket viktig del av vår serviceavdelning och din huvuduppgift blir att ansvara för drift och underhåll på ett av våra fastighetsområden. Med ett nära samarbete med såväl förvaltare, projekt-och marknadsorganisation ger du våra hyresgäster bästa möjliga service.

I strukturerad form så arbetar du med egenkontroll/rondering i dina fastigheter samt daglig hantering av felanmälningar från hyresgäst. Detta gör också att du kommer ha kontakt med entreprenörer löpande.

Du får även möjlighet att jobba med driftoptimering och energieffektivisering i samarbete med våra förvaltare.

I detta nu implementerar vi ett nytt bolagsgemensamt fastighetssystem som heter Vitec, där du kommer vara en del av utvecklingen. Vi använder även verktyg som Webport och Webfactory för att du i bästa mån ska kunna arbeta med bra underlag vid beslut om åtgärder.

Är du den vi söker?

  • Har du har teknisk utbildning, gärna med fastighetsteknisk inriktning alternativt motsvarande branscherfarenhet?
  • Känner du dig bekväm i att arbeta i ett bolag med fokus på digitalisering?
  • Har du förmågan att arbeta såväl självständigt som i samarbete med kollegor, kunder och entreprenörer?
  • Är du den som bidrar till ett bra arbetsklimat?
  • Är du van vid att ta egna initiativ, ha ett driv att strukturera upp dagen och planera upp efter dess förutsättningar?
  • Känner du att du är duktig på att kommunicera i tal och skrift? Har du körkort?
Då är du troligt den vi söker.

Varför KIFAB?

För att trivas med tjänsten och hos oss behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att aktivt arbeta med service, teknik och fastigheter. Vi lever upp till ledorden teamkänsla, kompetens och glädje. Vi går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag vilket i sin tur resulterar till ett fantastiskt arbetsklimat och ett bra resultat.

Ansökan

KIFAB är en trygg arbetsgivare med fokus på kvalitet i alla led. Vill du vara en del av KIFAB så skicka i väg din intresseanmälan med meritförteckning senast den 31 januari till:

E-post: mita.andersson@kifab.kalmar.se
Post: KIFAB i Kalmar AB, Box 611, 391 26 KALMAR.

Välkommen att kontakta Servicechef Mita Andersson 0480-451288. Rekryteringsprocessen sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Mita Andersson
Telefon 0480-451288
Email Mejla Mita Andersson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kifabikalmar.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KIFAB i Kalmar AB grundades 1972, vi är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 168 000 kvm lokaler för näringslivet i centrala Kalmar. På KIFAB har vi siktet inställt på att vara en viktig del av Kalmars näringsliv genom att kunna erbjuda attraktiva och innovativa lokaler. Vi har under de senaste åren haft stort fokus på nyproduktion och står bakom byggnader såsom Kalmar Tågservicedepå och KIFAB Arena. Under kommande år så ska vi investera ca 800 MSEK där ombyggnation av gamla Teleskolan till kommande Tallhagsskolan är en stor del. Vi är ett bolag på 14 personer som arbetar nära varandra över avdelningsgränserna och nyttjar varandras kompetenser, vilket gör att du som anställd har stor möjlighet att vara med och påverka samt bidra till både din egen och bolagets utveckling. Vi har ett stort fokus på våra ledord teamkänsla, kompetens och glädje!