Facility assistant till kund i Kalmar

Facility assistant till kund i Kalmar

Facility assistant till kund i Kalmar

Drivs du av att lösa komplexa problem och av att ha högt uppsatta mål? Har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och erfarenhet av service?
Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Jobandtalent en kontorsassistent till ett uppdrag som varar fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning hos vår kund i Kalmar. Vi söker framför allt dig som är handlingskraftig och prestigelös i din yrkesroll.
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som facility assistant är du ansvarig för att hålla ordning på kontoret, du är framförallt första kontaktperson för alla leverantörer/leveranser såsom städbolag/larm och säkerhet.

En del av din uppgift är att utföra enklare tekniskt underhåll i fastigheten, funktion/påfyllnad av varuautomat och påfyllnad av diverse produkter såsom kaffemaskin och se till att allt sköts enligt avtal.
Du kommer också att ansvara för felanmälningar samt ta hand om olika typer av order/inköp tex: beställning av kontorsmaterial m.m.

Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är:
  • ansvar för brandsäkerhet
  • hantera passerkort
  • telefon och mejlkontakt med leverantörer
  • diverse fastighets ansvar
  • telefonkontakt med olika kontor över Europa
Om dig

Vi på Jobandtalent söker dig som talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kontorsskötsel, tekniskt underhåll och haft något typ av ansvar.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en prestigelös inställning till ditt arbete. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Sist men inte minst utför du ditt arbete med stor noggrannhet.

Det är meriterande om du har utbildning av brandsäkerhet. Det är även ett plus om du har erfarenhet av arbete som service eller liknande roll. Har du därutöver erfarenhet som kontorsassistent är du extra intressant för den här rollen.

Övrigt
  • Uppdragslängd: Fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning
  • Placeringsort: Kalmar
  • Typ av anställning: projektanställning
Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken.

I den här rekryteringsprocessen kommer du först att bli uppringd för en kortare telefonintervju. Vidare ingår videointervju, referenstagning och bakgrunds kontroll. Avslutningsvis kommer du att bli kallad till en intervju på plats hos kund.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent