Fältservicetekniker

Fältservicetekniker

Brinner du för felsökning och installationer av IT-teknik på plats hos kund?
Vi på InfoCare söker just nu fältservicetekniker med några års erfarenhet till vårt Kalmarkontor.

Har du serviceerfarenhet inom hårdvara gällande PC-klienter, retail och print samt Server och nätverk? Har du ett intresse för att lösa kunders problem? Läs i så fall vidare!

TJÄNSTEN
I rollen som fältservicetekniker på InfoCare förväntas du att arbeta självständigt med felsökning, reparation, installation, underhåll, montage och konfiguration av teknisk utrustning samt system på plats hos våra kunder eller på lokalt kontor/verkstad.

Jobbet är mycket självständigt och ställer krav på att du som person har en egen inre drivkraft, samt trivs av att arbeta under högt tempo ute hos kund. Kommunikation är en av nycklarna för framgång som fältservicetekniker, det krävs att du kommunicerar i realtid i klartext både i våra system, inför och på plats hos ute hos våra kunder för att skapa en bra kundupplevelse. Då vi eftersträvar att arbeta med så miljövänlig och smart ruttplanering som möjligt så innebär detta att du ofta arbetar själv samt genomför ett flertal bokade servicebesök per dag ute hos kund, där du aviserar kunden när du är på väg samt meddelar statusen på utrustning när du lämnar.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Utöver teknisk kompetens och god felsökningsförmåga behöver du vara serviceminded, lösningsorienterad och ha mycket god social kompetens. Att du håller vad du lovar och levererar på detta är en förutsättning, samt att vi aldrig lämnar våra kunder med frågor.

Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker samt nya arbetsuppgifter är viktigt. Stort intresse av teknik/IT är självfallet en del av din vardag.

KOMPETENSKRAV
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
  • För uppdraget behövliga certifieringar och/eller annan behövlig utbildning/erfarenhet
  • Goda kunskaper i Microsoft Windows och Office
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav (manuell växel)
Meriterande
  • Certifieringar inom både hårdvara och mjukvara
  • God lokalkännedom i Kalmar med omnejd
  • Några års erfarenhet som servicetekniker/tekniker inom Server/nätverk
Uppdraget startar så snart vi har hittat rätt medarbetare, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer bli tillsvidareanställd med inledande provanställning.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att ske. Svenskt medborgarskap är ett krav då vissa av våra kunder arbetar inom säkerhetsklassning.

InfoCares mål är att hitta rätt medarbetare med matchande kompetens och profil till fältverksamheten som vill bidra till företagets utveckling.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Farid Dadsetan
Email Mejla Farid Dadsetan
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.infocare.com/se/
Sista ansökningsdag 9 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. Vi har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster - både till företag och privatkunder. Vårt mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.