Husse - Vi söker fler franchisetagare i Sverige

Husse - Vi söker fler franchisetagare i Sverige

Vem passar att bli en Husse-franchisetagare?
Nu söker vi dig som är en positiv och utåtriktad person med en vilja att driva eget, som vill bli en del av en framgångsrik franchisekedja och få möjlighet att starta upp en egen verksamhet lokalt.

En typisk profil för en Husse-franchisetagare har oftast någon form av säljerfarenhet och uppskattar framför allt mötet med nya människor. Eftersom Husse bygger på "person to person"-marknadsföring ska man tycka om att vara ute på fältet.

Eftersom du som franchisetagare driver och utvecklar din lokala verksamhet i ditt område, kommer din egen arbetsinsats, ambition och drivkraft avspegla sig i din verksamhets resultat och utveckling.

Vi hjälper dig såklart, att som nybliven franchisetagare, både komma igång och att utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning samt stöd produktkännedom, näringslära, IT-systemen, Husses koncept, etc.

Skicka in din verksamhet redan idag för att starta din Husse-verksamhet!
Mer info
Kontaktperson Carina Johnsson
Email Mejla Carina Johnsson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://husse.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker ständigt nya Hussar!

Husse startade 1987 i Stockholm och är nu ledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter, under eget varumärke, i Europa. Vi finns idag i över 50 länder med dagliga leveranser hem till kund i Husse-profilerade bilar.

Husses koncept har bevisat sig fungera över hela världen, sen starten för nästan 30 år sedan har Husse ökat med ca 25 % per år. Vi har hittat nya marknader och tagit fler marknadsandelar i det ständigt växande segmentet av hund-, katt- och hästprodukter. Och det oavsett globala-, kulturella- och konsumtionsskillnader.