Administratör- Transportledare Bygg-, Anläggning- och Miljö

Administratör- Transportledare Bygg-, Anläggning- och Miljö

Är du ansvarstagande och söker nya utmaningar där du kan utvecklas i ett snabbt växande företag? Vi söker en Administratör- transportledare till GDL.

Om kundföretaget

GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen - Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter ca 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör - transportledare inom Affärsområdet Bygg-, Anläggning och Miljö kommer du att vara med att utveckla vår verksamhet som i huvudsak består av transport och maskintjänster men också hantering av avfall och restprodukter. Du får ett ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten, du ingår i ett team på 7 personer. Som administratör - Transportledare hos oss kommer du att ha kontakt med både kunder och leverantörer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 • Taxering och prissättning av orders
 • Transportsedeladministration
 • Registrera och handlägga digitala bokningar
 • Administration av leverantörsfakturor
 • Transportledning
Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
 • Har gymnasiekompetens
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver flytande på svenska samt engelska
 • Har goda datakunskaper och vana av att arbeta i affärsstystem
Det är meriterande om du:
 • Har utbildning inom transport-/logistik-/byggbranschen
 • Har erfarenhet från transport-/logistik-/byggbranschen
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är ordningsam och noggrann i sitt arbetssätt. Du har en positiv attityd och stor social kompetens med förmåga att etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmåga att planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Tjänsten är på heltid och börjar med en anställning hos oss under sex månader för att sedan övergå till anställning hos GDL.
Arbetstider: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdatum är den 21 april men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se