Ventilationsmontör till Asemblin

Ventilationsmontör till Asemblin

Är du erfaren ventilationsmontör? Eller har du jobbat med annat montörsarbete i byggbranschen? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ventilationsmontör på Assemblin monterar du ventilation på både stora som små projekt, allt ifrån bostäder till större entreprenader. Projekten varierar från några dagar upp till ett år där du själv planerar och utför ditt arbete på de projekt du tar dig an. Du kommer jobba i områden; Kalmar, Nybro och Oskarshamn där du utgår hemifrån med firmabil. Du har även ett kontor i Kalmar där du kan mellanlanda till och från. Till en början får du en introduktion i företaget för att komma igång, tanken är att du ska bli självgående relativt snabbt.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Minst 1 år inom montering inriktning bygg, helst ventilation.
Meriterande:
  • Flera års erfarenhet som ventilationsmontör
  • Villig att resa
Som person är du självgående med stort intresse av att lära dig nya saker. Du är praktiskt lagd och har inga problem att samarbeta med andra människor när du är ute på jobb. Det är viktigt att du är strukturerad och kan passa tider. Har du möjlighet att resa längre sträckor i tjänsten är det ett stort plus.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kalmar
Befattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är ett entrepenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. De är en komplett installations- och servicepartner som utformar, installerar och underhåller tekniska system för främst el, värme, sanitet, ventilation och automation. De har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Deras värdeord; affärsmässighet, enkelhet, kompetens och pålitlighet utgör kulturen på företaget och bidrar till en stor trivsel internt. På Assemblin i Kalmar är det i dagsläget 8 stycken anställda, varav 5 är montörer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.