Spännande roll inom frontendutveckling sökes till Gota Media

Spännande roll inom frontendutveckling sökes till Gota Media

Har du stor kunskap inom frontendutveckling? Vill du arbeta med digital utveckling inom mediebranschen? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior frontendutvecklare kommer du att arbeta med att utforma och utveckla en ny webbplattform samt webbteknologier på ett agilt, kundanpassat sätt. Du kommer att arbeta i ett team om 7-8 personer, där hela teamet tillsammans kommer att arbeta med framtagandet av nästa generations nyhetswebb. Du kommer att vara med och vidareutveckla projektet utifrån varumärkesbehov. Webbplatsen når ut till väldigt många användare, och har flera olika nyhetstidningar samlade under samma tak. Inledningsvis sker en introduktion med den person som kommer att vara din mentor.

Din profil

Skallkrav:
  • YH/högskoleutbildning/erfarenhet
  • Kunskap inom JavaScript, HTML och CSS
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av moderna JavaScriptramverk
  • Förståelse för yrket och hantverket
  • Stort intresse för IT
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande, kommunikativ och relativt social person.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Placeringsort: Kalmar
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: 3/9

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Magdalena Jägsell
Telefon 0722-08 02 31
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gota Media arbetar med vidareutveckling av deras tidningars webbplatser och digitala produkter. I koncernen ingår 20 tidningstitlar med en omsättning om 1,1 miljarder och ca 800 anställda. Koncernens varumärken erbjuder effektiv och relevant marknadskommunikation för näringsliv och handel.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.