Säljare till Sveriges största B2B företag!

Säljare till Sveriges största B2B företag!

Är du i början på din karriär som säljare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. Vår kund söker just nu telefonförsäljare. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund kommer du att sälja över telefon till olika företag i hela Sverige. Du kommer att komma in i ett väldigt seniort team där teamkänslan är väldigt härlig. Om du har ett väldigt högt driv och en arbetsmoral över det vanliga så kommer du att lyckas i denna roll. Du kommer att sälja till enbart nya kunder.

Din profil

Skallkrav:
  • Moget språk
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Hög arbetsmoral
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av försäljning

Personliga egenskaper:
Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har ett intresse för utveckling samt att du har ett högt driv.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Sveriges största bolag inom bussiness to bussiness försäljning över telefon, dom ingår i samma koncern som allabolag samt UC (upplysningscentralen).

På kontoret i Kalmar sitter idag 7 personer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag.