Nyexad supportingenjör till spännande bolag

Nyexad supportingenjör till spännande bolag

Vi söker en supporttekniker som är hungrig på att lära och vill jobba med drift & support mot stora internationella kunder. Här får du chansen att utvecklas på en trygg arbetsplats i ett globalt företag!

Dina arbetsuppgifter

Som supportingenjör hos Sinch arbetar du som komplett supportfunktion för sms-applikationer hos stora kunder som exempelvis Renault, Microsoft och Loréal. Du blir en del av ett team bestående av 18 st supportingenjörer. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot ärenden via mail och telefon från tekniker på de specifika kundföretagen och lösa fel självständigt eller med hjälp av kollegor vid behov.
Kunderna är internationella och 95% av all kommunikation sker på engelska. Inget fel är det andra likt, vilket gör att arbetet blir varierande och utmanande.

Din inledande tid får du en teoretisk introduktion samt en mentor som hjälper dig att komma igång. Utvecklingsmöjligheterna är stora både inom Sverige och globalt.

Arbetstiderna är fasta tider i ett 18 veckors-schema. Tiderna varierar och du jobbar både morgon, dag, kväll och natt.

Din profil

Skallkrav:
  • IT-utbildning lägst gymnasienivå, främst mot drift & support
  • Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, drift & support
  • Kännedom om TCP & IP funktioner
  • Erfarenhet från Telecom
Som person ser vi att du är hungrig och nyfiken på att lära. Du har lätt för att samarbeta, är ödmjuk och delar gärna med dig av din kunskap. Här får du möjligheten att utvecklas och bli expert inom ditt område tillsammans med ett härligt gäng som tar hand om varandra.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Placering: Kalmar

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sinch bildades 2008 och är idag ett globalt företag med kontor i Sverige, Usa, Storbritannien och Polen. Huvudkontoret är placerat i Stockholm. Sinch har ca 300 anställda globalt, varav ca 30 st i Kalmar. I Kalmar ansvarar de för supporten för sms-applikationer för alla kunder. De erbjuder kostnadseffektiva lösningar med fokus på hög kvalitet och säkerhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.