Nu har DU chansen! Proff AB utökar sitt säljkontor i Kalmar!

Nu har DU chansen! Proff AB utökar sitt säljkontor i Kalmar!

Är du i början på din karriär som säljare eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. Vår kund söker just nu telefonförsäljare. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär kontaktverksamhet via telefon till målgruppen företag att prioritera sin medverkan på www.proff.se ink. samarbetspartners.
Du ingår i ett team med god gemenskap och sammanhållning men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar.
Proff AB är anslutna till kollektivavtalet och för tjänsterna utgår fast lön, möjlighet till provision samt friskvårdsbidrag och pensionsförmåner. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din profil

Vi lägger stor vikt i din personlighet! Du ska ha god datorvana samt hantera det svenska språket till fullo i både tal och skrift. Det är inget krav, men en fördel om du tidigare arbetat med försäljning, gärna via telefon.
Du har ett starkt driv och trivs i en miljö med högt tempo där du ständigt bidrar med ett positivt engagemang.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proff är en ledande sök- och värderingstjänst av bolag, produkter och officiell information om styrelse och ledning.
Proff AB är ett bolag inom UC-koncernen (Upplysningscentralen) som är Sveriges största kreditupplysningsföretag!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag.