Mobiltekniker till härligt företag!

Mobiltekniker till härligt företag!

Vill du vara med och bygga upp Sveriges infrastruktur inom mobilnät? Älskar du höga höjder och spännande teknik? Då kan tjänsten som mobiltekniker vara helt rätt för dig. Sök redan idag eller tipsa någon du känner!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mobiltekniker arbetar du med installation och service av telekomutrustning som sitter i mobilmaster runt om i Södra Sverige. Du arbetar hela vägen från boden till antennen så mastklättring är endast en del av ditt arbete - mycket av arbetet utförs från marken.

Du jobbar med både fysisk utrustning och mjukvara som du monterar, byter ut och uppdaterar.
I tjänsten ingår även en hel del dokumentation kring utfört arbete.

I tjänsten som mobiltekniker får du ett spännande arbete med mycket ansvar.
Du kommer att få gå utbildningar för att lära dig olika tekniker.

Din profil

Skallkrav:
  • El eller teknik på gymnasienivå. Svenska. Körkort. Man ska vara ostraffad (utdrag ut belastningsregister kommer krävas)
  • Datavana
Meriterande:
  • Fritidsklättrare
  • Erfarenhet av nätverk och fiber
Personliga egenskaper och beteenden:
Det är ett mycket självständigt arbete och du arbetar många gånger ensam - även om din kollega inte är långt ifrån. Det krävs att du har förmågan att arbeta på egen hand och lösa problem som dyker upp på ett självständigt sätt. Du som söker tjänsten som masttekniker behöver uppfylla ett första krav att inte vara höjdrädd då din arbetsplats under delar av arbetsdagen kommer att vara 80-90 meter upp i luften.

Villkor

Tillträde: Omgående

Tjänsten kräver att du ligger borta en del veckor - då oftast måndag till torsdag.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med el och teleinfrastruktur. De finns i hela världen och är cirka 3000 anställda totalt. I Sverige arbetar idag ca 200 personer. I Kalmar arbetar företaget med installation, resurskonsulting, helpdesk samt fältverksamhet inom el/tele.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.