Junior elkraftsingenjör till Rejlers i Kalmar

Junior elkraftsingenjör till Rejlers i Kalmar

Har du en eftergymnasial utbildning inom el? Vill du ta steget in på ett välkänt företag i framkant? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Under din första tid på Rejlers kommer du att genomgå en introduktion där du tilldelas en mentor. Introduktionen kommer att fokusera på dokumentation och systemlära, detta för att du successivt skall kunna bygga på kunskaper för att berika ditt CV och bli attraktiv mot företagets kunder. På sikt kommer du att gå ut på fält, och frontas mot såväl kund, som uppdrag. Du kommer att vara en del av ett större team, där dina kollegor är såväl beredare som projektörer.

Din profil

Som person har du en väl utvecklad kompetens, och ser mötet med människor som både utmanande och stimulerande. Du bibehåller kundfokus i såväl små, som stora projekt och sätter stort värde i att ha roligt på jobbet i samarbete med både kollegor och kunder. Du ser dig själv som en strukturerad, flexibel, och ödmjuk person och är affärsmässig i allt du gör med hänsyn till lönsamhet och måluppfyllnad.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom el
  • God datorvana
  • Dokumenterad systemkännedom i relevant program mot eldistributionsnät
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande;
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning
  • Relevant arbetslivserfarenhet
  • EBR
  • ESA 14
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vi behandlar alla ansökningar löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Innovation är vår passion. Vårt team är vår resurs. Mångsidiga är vad vi är. Accelerera affären för våra kunder är vad vi gör. Ökat värde och lönsamhet är vad vi erbjuder. Långvarigt förtroende är vår belöning.

Rejlers AB är en av Nordens största teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur.
Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.