Byggnadsingenjör till Tengbom i Kalmar eller Växjö

Byggnadsingenjör till Tengbom i Kalmar eller Växjö

Vill du vara med och skapa framtidens arkitektur? Vill du få chans att arbeta med några av branschens bästa kollegor? Sök då tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör på Tengbom kommer du att i grupp arbeta med olika projekt. Tillsammans med arkitekter, handläggare och andra byggnadsingenjörer arbetar du med att förverkliga era kunders visioner. Din huvudsakliga uppgift är att utifrån arkitektens skisser, dina egna kunskaper och branschens regler skapa ritningar och underlag i Revit. Projekten varierar i storlek och upplägg men generellt sätt delas arbetet upp och de byggnadsingenjörer som är delaktiga i projektet får specifika ansvarsområden de arbetar med.

Tengboms har en tydlig plan för hur en introduktion ser ut. De ser gärna att du snabbt kommer in i projekt men får den handledning och hjälp du behöver, på så vis tycker de att du får bästa möjliga chans att utvecklas och växa i din roll.

Din profil

Vi ser att du som person är trygg i dig själv, har hög social kompetens och vill ut och träffa beställare. Du är en stark lagspelare och ser dig själv som en problemlösare. Med ett noggrant och strukturerat arbete inger du förtroende till så väl kunder som kollegor.
Skallkrav:
  • Utbildad byggnadsingenjör
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
  • Viss kunskap i Revit
Meriterande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Lokal anknytning och kännedom
  • Ritningsläsning/kunskap
Villkor

Omfattning: Heltid, dagtid
Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kalmar eller Växjö
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tengbom är ett av Nordens främsta arkitektkontor. De skapar tidlös och innovativ arkitektur som är mänsklig, vacker och användbar för många kommande generationer. 2016 rankades de som det fjärde mest innovativa arkitektkontoret i världen av Fast Company.

Med över 650 anställda arbetar de med allt inom arkitektur, inredning, design, landskap och stadsbyggnad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.