Utvecklare (C#) till Exensor Technology, Kalmar

Utvecklare (C#) till Exensor Technology, Kalmar

C# .NET utvecklare / developer
Kalmar


Brinner du för spännande ny teknik så kommer här en unik möjlighet. Lundabolaget Exensor Technology, en världsledande leverantör inom skräddarsydda sensorlösningar till försvars- och säkerhetssektorn, söker en C# .NET utvecklare till sitt kontor i Kalmar. Är detta rätt möjlighet för dig?

Exensor Technology tillhandahåller kompletta lösningar för klassificering och identifiering av potentiella hot på marken. Detta hanteras med den senaste tekniken inom seismiska, akustiska, och infraröda sensorer samt kameror med rörelsedetektering. Kompletta lösningar kan även innehålla mastburna kameror, radarsystem och övervakningskameror med lång räckvidd. Exensor är ett dynamiskt företag med internationell arbetsmiljö och företagskultur i en spännande fas av tillväxt, med stor möjlighet till individuell utveckling.

Om rollen

Som C# .NET utvecklare på Exensor får du en unik möjlighet att bidra till företagets framgång samtidigt som du har stora möjligheter att växa i rollen. Tjänsten passar dig som har passion för teknik och en stark ambition att bidra till teamet, både lokalt samt på distans. I rollen blir du aktivt involverad i anpassning av mjukvara för att samverka med kundens system inom spännande tekniska produktområde.

Vi söker dig med akademisk bakgrund med minst tre års arbetslivserfarenhet inom objektorienterad programmering, med erfarenhet i C# .NET, .NET Core och SQL. Du behöver ha ett stort intresse och vilja att utvecklas som programmerare, samt har troligtvis vana att jobba med Git och Subversion. Det är meriterande med erfarenheter inom UX, JSON, ffmpeg och C. Kanske har du erfarenhet från (eller intresse av) försvarssektorn.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar design, test och utveckling av Windows-applikationer. Systemtestning, implementation, underhåll samt att driva kontinuerliga förbättringar innefattas likväl som att kontinuerligt reflektera över hur vi kan förbättra våra arbetssätt.

Alla typer av tekniska sidouppdrag är av stort intresse för oss - vi är nyfikna på din tekniska passion!

Du blir en del av utvecklingsteamet som finns i Kalmar samt rapporterar till vår tekniska chef.

Om dig

Vi söker dig som är en engagerad mjukvaruutvecklare som gillar att arbeta både självständigt och i team. På Exensor väntar vi inte på att möjligheterna ska hända, vi skapar dem. Därför är viktiga egenskaper för att passa in hos oss att aldrig att ge upp, att agera aktivt och ha en stark vilja att ta initiativ. I rollen som utvecklare involveras du i flera projekt samtidigt, så det är viktigt med smidighet, fokus och kommunikationsförmåga.

Förutom att ha ett starkt intresse för teknik tror vi också att du är en genomförare och har ett arbetssätt som är lyhört, strukturerat och organiserat. I samarbete med kollegor lokalt och på distans behövs en påhittig lagspelare. Vidare tror vi att du en pålitlig person med ett professionellt förhållningssätt, och du behöver behärska både svenska och engelska.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Exensor Technology grundades 1987 och är en världsledande leverantör av Networked Unattended Ground Sensors (UGS), system som ger kunder över hela världen tillgång till skräddarsydda sensorlösningar. Från huvudkontoret i Lund, ett utvecklingscenter i Kalmar, och en produktionsanläggning utanför Basingstoke i Storbritannien, designar, utvecklar och producerar Exensor toppmoderna robusta UGS-lösningar av högsta kvalitet för att möta kundernas stränga krav. Exensors system används i ett stort antal militära och civila tillämpningar över hela världen. Exensor ingår i Bertin Group, som arbetar inom försvars- och säkerhetssektorn på den globala marknaden. Tillsammans kan vi erbjuda integrerade säkerhetslösningar för användning inom både militära och civila applikationer.
Mer info
Kontaktperson Intenso Teknikrekrytering AB
Telefon 031-704 51 77
Område Kalmar stad
Yrkesroll App utvecklare, Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 6 aug 2022 (73 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.