Projektör/Projektledare till Kalmar

Projektör/Projektledare till Kalmar

Vi söker Projektör/Projektledare till vårt affärsområde Communication Distrikt Syd Kalmar
Vårt affärsområde ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Projektör/Projektledare kommer du att arbeta med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika mindre projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att beställa material till projekten, söka olika typer av tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar samt ha tät kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Du kommer även att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även som säljare av Eltels olika tjänster. Du kommer ansvara för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla och utveckla samt skapa nya kundrelationer. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet samt att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vem är du:
Utbildning: Lägst gymnasial ekonomisk eller teknisk utbildning

Erfarenhet: Arbetslivserfarenhet av projektering/beredning (gärna från en entreprenadbransch), vana av att driva egna projekt och arbeta med ekonomiska frågor.

Övriga krav: Du talar och skriver obehindrat på svenska, goda kunskaper i engelska. B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är bra på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Trivs med att utveckla och att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Meriterande:
Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P.

Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2020-01-31. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Teamchef Johan Danielsson, 076-798 56 10, johan.danielsson@eltelnetworks.se.

Välkommen med Din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Johan Danielsson
Telefon 076 798 56 10
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 200 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 200. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.