Servicetekniker / Kyltekniker / Styr och reglertekniker till EKS Mönsterås

Servicetekniker / Kyltekniker / Styr och reglertekniker till EKS Mönsterås

EKS Mönsterås måste växa, därför söker vi dig!
Våra samarbetspartners och kunder har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför Servicetekniker, kyltekniker samt en styr och reglertekniker. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng så ni kommer att få härliga kollegor. Våra projekt består av allt från mindre serviceinstallationer till stora kyl och ventilationsentreprenader. Kort och gott, EKS har fina möjligheter för utveckling.

Då Mönsterås är en medelpunkt i vårt
geografiska arbetsområde, Oskarshamn till Kalmar. Anpassar vi oss efter vart man bor, allt för att minimera pendling till Mönsterås.

Nu hoppas vi att vi fångat din uppmärksamhet så att du söker till oss.

Er bakgrund
Servicetekniker / kyltekniker: Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som servicetekniker och eller kyltekniker, helst i några år. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.

Styr och reglertekniker: Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som styr och reglertekniker, helst i några år. Vi söker en person med driv och vilja att lära och utvecklas. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.
Mer info
Kontaktperson Kim Sandeen
Telefon 049930080
Email Mejla Kim Sandeen
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EKS Energi & Klimat Service AB är ett expansivt företag med goda ambitioner och ett stort engagemang.

EKS startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighetsteknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats!

EKS har genom våra kunniga medarbetare en bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult. Vi brukar skoja om att den totala erfarenheten är på över 100 år i företaget.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt
OHSAS 18001. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder. Arbetsmiljö är en annan viktig del där vi arbetar systematiskt enligt SAM. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara bra arbetsklimat.