Skeppare/Guide till sightseeingbåten KalmarFlundran

Skeppare/Guide till sightseeingbåten KalmarFlundran

Är du Fartygsbefäl och vill jobba med guidning i den fantastiska sommarstaden Kalmar? Vi söker en Skeppare/Guide till Destination Kalmar under stadens finaste månader, nämligen sommaren. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Om kundföretaget

Destination Kalmar AB är helägt av Kalmar kommun via Kalmar Kommunbolag AB. Vi arbetar med att utveckla destinationen via olikstrategiska insatser, marknadsföring, kommunikation och partnerskap. Bolaget har fyra affärsområden; Evenemang, Idrottsturism, Kalmar Slott och Besöksservice, där Kalmar Turistcenter och Kalmar Gästhamn ingår. Det finns även en ekonomiavdelning. Destination Kalmar har idag c 20 helårsanställda medarbetare, ytterligare ca 60-65 under högsäsong och omsätter ca 41 mkr. Läs gärna mer om oss på www.kalmar.com

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Skeppare/Guide kör du Kalmars turister med båten KalmarFlundran och ger dem en guidad tur genom Kvarnholmens vackra natur och historiska byggnader. Turen tar en knapp timme och under tiden kommer du att ge information om Kalmars historiska händelser och anekdoter från Kalmars rika historia samt visa turisterna miljöer de aldrig tidigare sett eller upplevt.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid under sommaren
Arbetstid: 09-17.30. Båten går alla dagar i veckan och arbetsdagarna kan därmed variera.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har Licens för:
  • Fartygsbefäl 8
  • Basic Safety, räddningskunskap
  • Läkarintyg
Som person ser vi att du är serviceinriktad och trivs med att bemöta kunder. Du är en engagerad person och har ett intresse för städers historia och naturer. Eftersom du kommer att ha ett socialt arbete ser vi att du är utåtriktad och alltid har ett leende på läpparna.

Destination Kalmar samarbetar i denna uthyrning med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 28 april. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se