Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Söker du en roll där du får använda hela bredden av din kompetens? Vill du arbeta i ett lokalt företag med nationella och internationella kontakter? Vi söker dig som vill ha en central roll med stor möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta utveckling.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar ett brett ansvarsområde med fokus på ekonomi men även ett helhetsansvar för administration. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och uppgiften är att direkt under VD ansvara för, utveckla och samordna bolagets ekonomi och administrativa funktioner, rutiner och processer.

Din profil

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning. Du har arbetat inom områdena revision, redovisning och/eller controlling och har goda kunskaper om ekonomi- och affärssystem samt Office-programmen. Erfarenhet av att arbeta som ekonomiansvarig eller motsvarande är meriterande. Du behärskar det svenska språket väl och är trygg i att kommunicera på engelska, i såväl tal som i skrift.

För att lyckas i rollen krävs att du är självgående och van att hantera flera processer och uppgifter parallellt. Vidare krävs en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter och en förståelse för att arbeta i en politikerstyrd organisation.

Som person är du ordningsam, diciplinerad, ärlig och har hög integritet. Du är analytisk och strukturerad, och kombinerar ett helhetsperspektiv med en pragmatisk läggning. Vi söker dig som ser detta som en rolig och spännande utmaning, där både du och företaget kommer att utvecklas.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, tel. 076-946 83 30, annika.lundberg@onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan senast 25 November.

Om kunden

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför ständigt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Vi bedriver också turistcenter- och gästhamnsverksamhet och ansvarar för verksamheten på Kalmar Slott.

Kalmars besöksnäring har under en längre period haft en mycket positiv utveckling. Kalmar har även under de senaste fyra åren röstats fram som Årets sommarstad. Vi sätter nu nya mål för utveckling och söker en ekonomi- och administrativt ansvarig medarbetare.

Destination Kalmar AB är helägt av Kalmar kommun via Kalmar Kommunbolag AB. Vi arbetar med att utveckla destinationen via olika strategiska insatser, marknadsföring, kommunikation och partnerskap. Bolaget har fyra affärsområden: Evenemang, Idrottsturism, Kalmar Slott och Besöksservice, där Kalmar Turistcenter och Kalmar Gästhamn ingår. Det finns även en ekonomiavdelning. Destination Kalmar har idag 22 helårsanställda medarbetare, ytterligare ca 60-65 under högsäsong och omsätter ca 50 mnkr. Läs gärna mer om oss på www.kalmar.com.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 25 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se