Erfaren redovisningskonsult till Karlskrona, Kalmar, Nybro eller Växjö

Erfaren redovisningskonsult till Karlskrona, Kalmar, Nybro eller Växjö

Vill du bli en del av vårt team och arbeta i ett nätverk av erfarna kollegor såväl lokalt, nationellt som internationellt? Drivs du av att skapa goda kundrelationer och ge bra service?

Vi söker erfarna redovisningskonsulter till våra kontor i Karlskrona, Kalmar, Nybro eller Växjö. Kontoren består av medarbetare inom redovisning, revision och skatt. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas genom arbete med såväl små som medelstora företag i olika branscher. Som medarbetare hos Deloitte är du en del av världens största konsult- och revisionsnätverk.

Om rollen
Som erfaren redovisningskonsult arbetar du främst med årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer, rådgivning m. m. Du arbetar självständigt med eget ansvar och kundkontakt men även tillsammans med seniora och juniora kollegor. Som medarbetare på Deloitte sätter du alltid kunden och dennes verksamhet i fokus och du förväntas ha en god känsla för kundservice och professionellt bemötande. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utveckla tjänster och processer och tycker det är roligt att utveckla dina mer juniora kollegor.

Vi söker
Vi söker dig som har en YH-utbildning i ekonomi eller civilekonomutbildning och flera års arbetslivserfarenhet i rollen som redovisningskonsult. Du har ett sinne för siffror, är prestigelös, strukturerad och noggrann, gillar att ta eget ansvar och har lätt att kommunicera i både tal och skrift. För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, lyhörd och har lätt för att planera, även när situationen förändras och dagordningen kastas om. Vi arbetar digitalt både med våra leveranser och interna kvalitetsprocesser vilket förutsätter att du har god datorvana och goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Annonsen kommer vara öppen till den 30 september, men vi kommer löpande hålla intervjuer och rekryterar efter såväl behov som utifrån vilka ansökningar som kommer in. Vänligen observera att rekryteringsarbetet kan komma att ta lite längre tid än normalt då det är sommarsemestrar, men ju förr du söker, desto snabbare kan du komma att få ett erbjudande om att ansluta dig till vårt team! Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev, cv och betygskopior från utbildningar samt tjänstgöringsbetyg.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Karlinius på mejl mkarlinius@deloitte.se, eller Inger Nylander på mejl inylander@deloitte.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Sofia Elgstedt på Human Resources, selgstedt@deloitte.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
 

 
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.