Däckbytare och däcktvättare till Däckia

Däckbytare och däcktvättare till Däckia

Däckia AB är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 98 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Sedan juni 2012 ägs Däckia AB av Pirelli och idag sysselsätter Däckia mer än 300 personer. Däckia tillhandahåller ett brett sortiment av däck och fälg samt erbjuder däckservice, däckförvaring och hjulinställning.

Till vår kund Däckia i Kalmar söker vi nu en däcktvättare och en däckbytare för höstsäsongen. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Som däckbytare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att byta däck på personbilar från sommardäcken till vinterdäcken under höstperioden. I arbetet som däcktvättare innebär det istället att tvätta rent däcken på personbilarna. I arbetet ingår även att ta hand om däcken från inlämning till utlämning vilket innebär att även flytta, hämta och rulla ut däcken från däckhotellet.

Arbetet är förlagdt dagtid vardagar under oktober och november månad.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort samt goda kunskaper i Svenska. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det är viktigt att vara noggrann och strukturerad i arbetet i däckhotellet. Du kommer att arbeta i team och därmed är samarbete av yttersta vikt samtidigt som du ska kunna ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Arbetet sker under högsäsong vilket innebär att det är viktigt att kunna hantera stress. Hanteringen av däcken innebär tunga och monotona lyft vilket innebär att det är fysiskt krävande.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av däcktvättning eller däckbyte.

Sista ansökningsdatum är den 23 September men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller via sofia.nyberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se