Däckbytare till Däckhuset i Kalmar

Däckbytare till Däckhuset i Kalmar

Däckhuset i Kalmar har funnits på Torsåsgatan 10 sedan början på 80-talet, delvis med nuvarande personal sedan slutet av 90-talet. År 2010 bytte de ägare och blev anslutna till däckkedjan Firststop. Vilket innebär bl.a Miljö/Kvalitetsäkrad verkstad, bättre utbud av däck och fälg, fleetavtal mm.

Däckhuset säljer och monterar alla typer av däck, för alla typer av fordon. Sommardäck och vinterdäck till personbilar, "suvar" och lätta lastbilar. MC-däck, mopeddäck, ATV och motor cross-däck, lastbilsdäck, traktordäck, EM-däck, industridäck och smådäck. De erbjuder efterfrågade däckmärken och fälgar, alltid utifrån kundens behov och med god service.

Till vår kund Däckhuset i Kalmar söker vi däckmontörer för höstsäsongen. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som däckbytare arbetar du med däckservice i olika typer av däckdimensioner där det ingår både byte samt hjulinställningar. Arbetet innebär att ta emot kunder och deras fordon och därefter skifta däcken, balansera och rengöra däcken samt förlytta dem till och från förvaring. Arbetet är fysiskt krävande, tunga och monotona lyft kommer att förekomma.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • B-körkort
  • Goda kusnkaper i svenska
Det är meriterande om du har:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Fordonsteknisk utbildning
Som person ser vi att du trivs med att arbeta fysiskt samt har ett intresse för bilar. Arbetet sker under högsäsong vilket betyder att det kommer vara mycket att göra och det är därmed viktigt att du kan hantera stress. Du är nogrann, serviceinriktad samt ordningsam och slutför dina arbetsuppgifter väl. Du trivs med att arbeta i grupp men du tar samtisigt eget ansvar och kan arbeta självständigt.

Arbetet är förlagt till dagtid mån-fre och du kommer arbeta på heltid. Starten på tjänsten är i mitten på Oktober och förväntas pågå i cirka 6 veckor.

Sista ansökningsdatum är den 28 September men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller via sofia.nyberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se