Butikschef till Stora Coop i Kalmar

Butikschef till Stora Coop i Kalmar

Stora Coop Giraffen är en uppskattad butik med ett brett sortiment och en tydlig ekologisk profil. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och välkomnar nu en ny Butikschef till vår butik bestående av omkring 35 medarbetare.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Rollen som Butikschef
Som Butikschef ansvarar du för butikens alla delar med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden. Du har personal-, budget- samt resultatansvar och kommer att arbeta brett med såväl inköp, varubeställningar, schemaläggning som coachning och utveckling. Du ansvarar för att skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken och att arbeta med olika kundaktiviteter. Vidare
kommer du att:

  • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat.
  • Coacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet.
  • Ansvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling.
  • Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs.
  • Ansvara för budget och affärsplan för enheten.
  • Företräda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna.
Vem är du?
Vi söker dig som är en naturlig ledare, arbetar med en god struktur och tar ett stort ekonomiskt ansvar. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i butik och god ledarskapserfarenhet. Ditt ledarskap präglas av tydlighet och engagemang då du tillsammans med dina medarbetare ska erbjuda ett kundbemötande i världsklass!

Vi tror att du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga och engagerade. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål. Kanske viktigast av allt är att du förstår dig på och tycker om människor samt har ett stort hjärta.

Ansökan
Låter detta som en spännande tjänst? Ansök redan idag dock senast den 1 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta Lena Filhage, tel. 0470-31524 alt. Lena.filhage@kfgota.se.

Välkommen med din ansökan!

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Mer info
Kontaktperson Lena Filhage
Telefon 0470-31524
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsumentföreningen Göta
ekonomisk förening, eller Kf Göta i dagligt tal, är en av de större konsumentföreningarna i landet. Vi är idag verksamma i 24 kommuner och ägs av drygt 218 000 medlemmar. Antalet butiker uppgår f n till 48, fördelade på 3
Stora Coop, 2 Coop Extra, 8 Coop, 30 Coop Konsum och 7 Coop Nära. Av föreningens butiker drivs ett växande antal av franchiseföretagare, s k Coop-företagare.
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att
kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska
butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften. Med cirka 650 butiker i Sverige och
3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.