Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB

Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB

Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp.

Arbetsuppgifter

I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner samt i CNC-styrda maskiner för interna projekt. I arbetsuppgifterna ingår kontrollmätningen av alla detaljer, slipning och mätning, byte av verktyg, färdigmontering och renhållning där en viktig del är service av verktygen samt underhåll och reparation av maskinerna. Du förväntas se verksamhetens utmaningar och vara en problemlösare.

Din profil

Vi söker dig som är Verktygsmakare eller Verkstadstekniker med några års erfarenhet inom verkstadsarbeten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, material och val av tillverkningsmetoder och det är meriterande om du har fördjupning inom ritningslära. vi ser även att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna inom metall. Du har även tidigare arbetat med svarvning och fräsning i manuella eller CNC-styrda maskiner.

Att samarbeta i team är något du är van vid och du arbetar effektivt både ensam och i grupp. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig samtidigt som du har ett eget driv och vågar ta för dig.

Conpipe Scandinavia AB samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 11 oktober. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på emmie.svensson@onepartnergroup.se eller 072 - 516 49 00.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Conpipe Scandinavia AB har en mångårig erfarenhet av att tillverka rörkomponenter för varierande behov och användningsområden. Vi är en etablerad leverantör till ledande fordonstillverkare och har lång erfarenhet, bred kompetens för tillverkning i både korta- och långa produktionsserier.På ConPipe strävar vi alltid efter att uppnå kundens önskemål, och att leverera högkvalitativa bockade, svetsade rörprodukter är vår vardag.

Se gärna mer om oss och Conpipe group på www.conpipe.se