Personbilsmekaniker till Kalmar Bilcentrum

Personbilsmekaniker till Kalmar Bilcentrum

Mercedes Benz och Kia ligger i den absoluta framkanten när det kommer till teknik och elektrifiering inom bilbranschen. Kraven och utmaningar är höga men det är också otroligt kul att vara med på denna resan!

Hos oss på Kalmar Bilcentrum får du löpande utbildning inom den senaste tekniken som förekommer men det är ändå viktigt att du har grundkunskaper om fordon samt att du är utbildad fordonsmekaniker.

Vi värdesätter också högt att du har ett glatt humör och positiv inställning mot dina arbetskamrater och kunder samt att du är beredd att göra det lilla extra när det behövs.

Tjänsten är på heltid/dagtid och kommer att utformas utifrån dina kvalifikationer så tveka inte att komma in med dina ansökningshandlingar.

Frågor om tjänsten besvaras av
Tony Albinsson Dir.nr 0480-42 58 18 och mail tony.albinsson@kalmarbilcentrum.se och Peter Karlsson Dir.nr 0480-42 58 26 och mail peter.karlsson@kalmarbilcentrum.se

Ansökningar tar vi emot enbart via e post som mailas till info@kalmarbilcentrum.se
Mer info
Kontaktperson Tony
Telefon 0480-42 58 18
Email Mejla Tony
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kalmarbilcentrum.se
Sista ansökningsdag 12 maj (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här på Kalmar Bilcentrum är vi ca 35 kollegor på avdelningarna Försäljning, Servicemarknad personbilar, Servicemarknad transport- och lastbilar, Reservdelar, Plåtverkstad, Bildvård samt Administration.