Maskiningenjörer sökes till Kalmar, Jönköping, Lidköping, Västervik eller Göteborg

Maskiningenjörer sökes till Kalmar, Jönköping, Lidköping, Västervik eller Göteborg

Om företaget
Blue Partner är ett teknikkonsultföretag startat 2018 med ambitionen att vara en bred och skicklig tjänsteleverantör inom industri-, bygg- och energisektorn. I dagsläget är dem ca 55 medarbetare utspridda på en rad olika orter i södra Sverige. Blue Partner erbjuder och utför allt ifrån projektledning, konstruktion, automationslösningar och projektering till managementtjänster.


Miljö- och hållbarhetsfrågor ligger Blue Partner varmt om hjärtat. Dem har därför även startat en miljöfond som används för att finansiera projekt som dem tycker är extra spännande och som har ett tydligt miljöfokus.

Vad erbjuder Blue Partner

Blue Partner erbjuder en unik anställningsmodell som dem kallar Bluepartnermodellen. Den går ut på att du hamnar helt i fokus. Din lön, din arbetstid, din arbetssituation och din utveckling styr du helt själv med stöttning och guidning av en senior kollega.

För dem är du deras absolut viktigaste tillgång så din trivsel, din arbetsglädje och din framtid förtjänar lika mycket uppmärksamhet som företagets. Hos Blue Partner blir du också del av en gemenskap i ett underbart gäng av kollegor.

Din roll

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Clevry och jobbar hos Blue Partner, därefter är tanken en tillsvidareanställning hos Blue Partner. Har du några års erfarenhet av liknande arbete finns det chans med en direktanställning hos Blue Partner.

I rollen kommer du att arbeta i projektform mot någon av Blue Partners kunder där din roll är att bidra till kundens utveckling. Då Blue Partner arbetar med många olika stora kunder så finns det en stor variation i uppdrag och arbetsuppgifter. Du arbetar tätt tillsammans med kund och kollegor för att hitta lösningar på olika problem.

Placering: Kan vara Kalmar, Jönköping, Lidköping, Västervik eller Göteborg

Din profil

Vi tror att du är en kompetent person som vill kunna påverka din egen situation, delta i och/eller driva intressanta och utmanande uppdrag samt har en vilja att fortsätta att utvecklas antingen inom ditt specifika område eller ta dig an nya.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning som maskiningenjör eller liknande
  • Har en teknisk bakgrund
  • Har ett intresse för våra sektorer och blir sporrad av nya uppdrag och möjligheten att finna nya vägar i det du gör
Meriterande kompetenser är:
  • Om du har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter tidigare
Är du duktig på att kommunicera, positiv, intresserad av att utvecklas och gillar att jobba med lösningar och olika projekt kommer du trivas hos oss!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90