Truckförare/produktionsmedarbetare sökes!

Truckförare/produktionsmedarbetare sökes!

Arbetsuppgifter

Här arbetar du tillsammans med dina trevliga kollegor mestadels utomhus. Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a. påfyllning av material på fat och dunk, truckkörning och övervakning av produktionslina. Tunga lyft kan förekomma, så du bör ha god fysik.

Formell kompetens
  • Truckkort B1
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • Du kan arbeta heltid v. 25-33
  • Körkort och tillgång till egen bil
Meriterande

ADR-utbildning

C-kort

Erfarenhet av arbete inom processindustrin

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en driven och ansvarstagande person som ser fram emot att jobba under sommaren! Du trivs med att sprida god stämning omkring dig och gillar att jobba i team. Du inser även vikten av att arbeta noggrant och systematiskt då produkterna är klassificerade som farligt gods.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning /heltid/Kalmar

Tillträdesdag

vecka. 25 och framåt

Information

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan - redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brenntag Nordic AB är en distributionsverksamhet inom Brenntag Gruppen som köper, säljer och marknadsför råvaror och kemikalier till industrikunder över hela världen. Här erbjuds du ett bra sommarjobb i ett trivsamt företag med god stämning!

Vi söker nu flertalet medarbetare som kan jobba under sommaren. Är du intresserad av att arbeta vidare under hösten finns det goda möjligheter med fortsatt anställning hos oss på Lernia.