Senior IT-konsult / IT-tekniker / leveranstekniker till Konica Minolta

Senior IT-konsult / IT-tekniker / leveranstekniker till Konica Minolta

Vill du utvecklas i rollen som IT-konsult med möjlighet att på sikt ta projektledaransvar? Hos Konica Minolta erbjuds du en nyckelroll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Konica Minolta.

Om företagetKonica Minolta är ett japanskt, forskningsintensivt och ekonomiskt stabilt företag. Bolaget grundades 1873 och koncernen har drygt 40 000 anställda globalt och arbetar utifrån strategin att förflytta sig från dagens produktfokus till att vara ett globalt tjänsteföretag inom IT och dokumenthantering. I Sverige arbetar cirka 135 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Kalmar. Genom samarbete med fristående partners finns Konica Minolta representerat på cirka 70 orter i Sverige.

Konica Minolta fortsätter att på en global nivå investera stort i sitt IT tjänsteutbud och främst affärsområdet ITS. Under många år har de utvecklat tjänsteutbudet och genom ITS erbjuder de en helhetslösning för infrastruktur och drift av deras kunders IT-miljö. I expansionen av affärsområdet söker Konica Minolta nu en IT-konsult som vill vara med och forma framtiden på företaget. Här får du möjligheten att kliva in som en nyckelspelare och påverka en stor satsning i ett globalt företag.

I rollen som IT-konsult kan du bo antingen i Kalmar eller i Stockholm. Du tillhör ett team om fem IT-konsulter.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-konsult ansvarar du för projekt inom affärsområdet ITS vars syfte är att implementera en helhetslösning för infrastruktur och drift av Konica Minoltas kunders IT-miljö. Projekten är av varierande karaktär och kan vara allt ifrån en leverans av en ny IT-miljö för tio användare till att uppgradera en brandväggsinfrastruktur. Du jobbar också med konfiguration av access-punkter, hanterar Office 365 tenants, sätter upp RDS-server-lösningar med både traditionell Active Directory samt Azure. I rollen ingår både interna och externa kontaktytor, det kan vara återförsäljare och kunder till kollegor i ditt team eller på andra avdelningar. Utöver ditt eget team samarbetar du främst med presale-avdelningen. Vidare arbetar du mycket i Windows server 2019.

I rollen arbetar du mycket självständigt och tillsammans med ditt team sköter ni mycket av er kommunikation via Microsoft Teams. Vidare ingår visst kvällsarbete då kunder ibland behöver göra stora flyttar efter arbetstid.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 till 5 års erfarenhet av liknande roll
  • Goda kunskaper inom Windows servrar
  • Goda kunskaper inom nätverk
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande: Clavister brandväggar, CISCO Meraki och Azure
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Besitter du inte all kunskap från början är du initiativtagande att uppsöka den information du behöver. Eftersom du i rollen har kontakt med kunder är du serviceinriktad och kommunikativ samt trivs i sociala situationer. Vidare är du strukturerad och har förmåga att självständigt planera och driva ditt dagliga arbete framåt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kalmar eller Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: seniot it-konsult, it-tekniker, leveranstekniker, konica minolta, stockholm, kalmar, windows servrar, nätverk, Active Directory, heltid, tillsvidare, konsult, konfiguration, installation, accesspunkter
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!