Regionansvarig IT-support till AniCura

Regionansvarig IT-support till AniCura

Har du erfarenhet inom IT-support / IT-teknik och vill ta nästa steg i karriären in i en varierad och utmanande roll som regionansvarig? AniCura söker dig som vill vara en del av ett ambitiöst IT-team som präglas av gemenskap och framåtanda.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos AniCura.

Om företagetAniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 300 platser i Europa. Företaget har ett heltäckande utbud av veterinärvårdstjänster med fokus på avancerad diagnostik och kirurgi. AniCura består av 7500 medarbetare i 13 länder. Men ingår även i den internationella koncernen Mars. I Sverige har AniCura 40 kliniker och 1500 medarbetare.

AniCuras ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Företaget investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom AniCura vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå goda resultat. Därför vill AniCura ha en verksamhetsnära IT-support med regional tillgänglighet och söker därför en ny talang som ska ansvara för kalmarsundregionen.

Tjänsten innebär dagligt resande mellan olika kliniker bland annat och övernattning på annan region cirka en gång i månaden.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support ansvarar du för regionen Kalmarsund med tillhörande kliniker. Arbetet omfattar teknisk utveckling, driftsättning, underhåll och övervakning av lokala och regionala IT system och IT nära system och applikationer samt IT-support till AniCuras medarbetare. Vilket innebär att du arbetar i en varierad roll där du bland annat hanterar klientärenden, supporterar kliniker i system och användarfunktioner samt ingå i större regionala projekt tillsammans med dina kollegor från olika regioner. Det är ditt ansvar att utföra det dagliga IT-supportarbetet men även att självständigt planera, organisera och strukturera arbetet för din region. Därtill har du kontakt med många olika medarbetare inom organisationen och även i koncernen kontinuerligt.

Du ingår i ett IT-team på cirka 10 personer, där du har daglig kontakt och stöd från övriga regionansvariga, men du kan även vända dig till närmaste regionchef på AniCura och din närmaste chef i IT-gruppen. I tjänsten som regionansvarig ingår också tjänstgöring i AniCuras centrala IT supportgrupp med schemalagd beredskap, ett arbete som ni i IT-gruppen turas om att ansvara för.

Tjänsten kan komma att innefatta utökat centralt kompetensområde inom klienthantering och Office 365.

Formella krav
  • Ett par års erfarenhet av nätverks- och systemunderhåll (IP, Switching, Routing)
  • Arbetslivserfarenhet av moderna nätverksoperativsystem (Windows Server 2008 och 2012).
  • Kunskap inom Exchange och Active Directory
  • Du innehar B-körkort och tillgång till bil
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet av it-support inom vård/klinik-verksamhet eller likvärdigt
Utöver ett brinnande intresse för IT och nätverk ser vi att du är en serviceinriktad person som tycker om felsökning. En stor del av arbetet är i projektform, vilket innebär nya utmaningar och lärdomar varje dag, därför är du såväl ödmjuk som tålmodig och nyfiken. Därtill är du en person som självmant driver på ditt eget arbete och motiveras av att hitta funktionella lösningar till dina medarbetare. Eftersom du arbetar på djurkliniker och djursjukhus är en förutsättning att du inte har pälsallergi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Kalmarsundsregionen (Kalmar alternativt Läckeby)
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-support, teknisk support, support, supporttekniker, tekniker, servicedesk, nätverk, WIFI, kommunikation, service, teknik, Windows, Office 365, AD, Active Directory, Outlook, mjukvara, heltid, Kalmar
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!