Produktionschef / arbetsledare till Skanskas & IKEAS varumärke BoKlok

Produktionschef / arbetsledare till Skanskas & IKEAS varumärke BoKlok

Har du erfarenhet av att arbeta inom bygg i en arbetsledande befattning? Trivs du i en roll med stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter? Söker du dessutom ett arbete där det råder en trevlig kultur internt?

Om företagetBoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger de hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare deras kombinerade erfarenheter kan de göra det med god design, funktion och kvalitet. Företaget har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

ArbetsuppgifterI rollen som produktionschef ansvarar du för att driva på de dagliga uppgifterna på arbetsplats fram till och med slutbesiktning sam 6-månaders besiktning. Du kommer arbeta med att planera, driva och följa upp egna projekt där du även har ansvar för budget och säkerställer att arbetsplatsen uppfyller företagets förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan.

Du är ansvarig på plats och kommer ha kontinuerlig kontakt med projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare, myndigheter, underentreprenörer och andra aktörer.

Som produktionschef är du på plats på projektet och jobbar därifrån i största mån, vilket innebär att resor till andra orter sker veckovis.

Formella krav
  • Erfarenhet inom bygg-, mark -och/eller anläggningsentreprenad och god praktisk förståelse för branschen
  • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
  • Goda kunskaper inom byggregler
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.
  • Har körkort B
Som person är du driven, idérik och tycker att det är kul att leda. Du är ansvarstagande och har en känsla för vad som praktiskt krävs för att utföra ett bra jobb. Du har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Du är också van att hantera parallella ärenden samtidigt där du levererar med god kvalité. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och coachar och delar med dig av dina erfarenheter till övriga kollegor. Slutligen är du en utåtriktad, anpassningsbar och tydlig person där du trivs att jobba självständigt och vidare drivs att få alla aktörer att dra åt samma håll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kalmar
Lön: Fast lön
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktionschef, chef, ledarskap, underhåll, anläggning, entreprenad, heltid, fastighet, arbetsledare, hus, bygg, Kalmar
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.