Leveranstekniker till Telia Company

Leveranstekniker till Telia Company

Har du erfarenhet inom tekniskt arbete? Motiveras du av att driva kundnära projekt och vill du ges möjlighet att påverka både leverans och eftermarknad? Då har vi rätt uppdrag för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia Company. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTelia Company verkar inom IT- och telekombranschen. De hjälper företag och privatpersoner att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i Kalmar, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterSom leveranstekniker ansvarar du för att samordna leveransprojekt för Telias kunder. Uppdragen innefattar tjänster och produkter vilka delas in i kategorierna telefoni och datakommunikation.

I dina uppdrag har du ett uttalat affärs- och leveransansvar, där du driver dialog med kund samt internt med dina kollegor. Du ansvarar för nya leveranser samt eftermarknadskonfigurationer av en telefonväxel. Vidare håller du i workshops med kunden och arbetar med att utveckla relationen vidare. Andra arbetsuppgifter som förbättringsarbeten, konsultation både internt och externt, svarspass och ärendeövervakning förekommer också. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta i en varierad och kundfokuserad roll där du tilldelas ett tydligt ägandeskap för dina projekt och får nyttja ditt affärsmässiga tänk.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknisk administration och/eller inom projektledning
  • Tekniskt intresse och viss programmeringskunskap
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen får du energi av att umgås och föra dialoger med andra människor. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer och trivs i en roll där du får nyttja denna förmåga i syfte att bemöta och utveckla verksamheters behov. Att arbeta i en kommunikativ roll med kundfokus ser du som motiverande och du är trygg i kontakt med andra. Vidare har du förmågan att ta initiativ i din yrkesroll samtidigt som du tar ansvar för att driva igenom dessa och komma till avslut.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kalmar
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: leveranstekniker, customer support, b2b, leveransprojektledare, projektledare leverans, leverans, projektledare, projekt, kund, kunddialog, möten, workshops, tjänster, produkter, uppdrag, heltid, Kalmar
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!