Kundservice / kundsupport / Administration

Kundservice / kundsupport / Administration

Vill du arbeta i en administrativ roll med kundfokus där du bli en del av ett team? Vi söker dig som engagerar dig i ditt arbete och som vill arbeta i en dynamisk och professionell miljö.

Om företagetFöretaget verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Företaget söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Kalmar, där du blir en del av ett team med god gemenskap. I denna tjänst arbetar du som konsult via Bravura, där du har goda möjligheter till förlängning.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör arbetar du mot eftermarknaden. Det innebär att du är den som ser till att företagets tjänster fungerar för kunderna. Du arbetar utifrån ett ärendehanteringssystem med orders. Det kan handla om att lägga in, plocka och stänga orders. Du tar även emot inkommande samtal från interna orderläggare, säljare samt kunder och supporterar dem i de ärenden de har. Du är den personen som lyssnar in vad som kunden har problem med, felsöker för att sedan även lösa problemen. Du arbetar i nära dialog med dina kollegor och tillsammans löser ni de utmaningar avdelningen ställs inför.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av arbete inom service och administration
  • Tekniskt intresse
  • Goda datorkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
För att passa in i denna rollen är du en person som gillar att ge god service, dels till dina kunder men även dina kollegor. Du har ett tekniskt intresse och är nyfiken inför nya utmaningar och ser det som möjlighet till att lära dig någonting nytt. Du är en person med positiv inställning och har förmåga att driva ditt arbete framåt och agera snabbt när det behövs. Du är även öppen för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är en person som ser möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som trivs med högt tempo och trivs i en miljö med mycket att göra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: omgående
Plats: Kalmar
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, administration, kundsupport, teknik, Kalmar, telecom
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.