Butiksäljare till Elektroskandia i Kalmar

Butiksäljare till Elektroskandia i Kalmar

Trivs du med kundkontakt och lockas av en arbetsplats där man blir en del av en gemenskap? Hos Elektroskandia erbjuds du en varierad vardag med fokus på kundbemötande.

Om företagetElektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen arbetar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. De marknadsför och säljer elmaterial och utrustning inom elkraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

ArbetsuppgifterSom butikssäljare är ditt främsta fokus att ge kunderna ett gott bemötande när de kommer in i butiken då du bistår dem med teknisk rådgivning och försäljning av företagets produkter. Konkreta arbetsuppgifter är att plocka upp gods som ska ut i hyllorna och sköta det administrativa kring detta. Du kommer arbeta för att ge bästa möjliga stöd för en aktiv försäljning till kunder i såväl butik som per telefon. I arbetet ingår en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om Elektroskandia samt deras tjänster och erbjudande. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot gemensamt uppsatta mål.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom el/teknik
  • Erfarenhet av försäljning i butik
  • B-körkort
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom el/teknik
  • Du skriver och talar obehindrat på svenska samt engelska
Du som söker har ett intresse för att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du kunden i fokus och en god förmåga att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv. Din förmåga att skapa och hålla en struktur i ditt arbete gör att du kan prioritera rätt saker där du även trivs i ett högt tempo. Det kommer naturligt för dig att ta initiativ där du drar igång aktiviteter och uppnår resultat.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i till september 2021. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kalmar
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Butiksäljare, Elektroskandia, Försäljning, El, Butik, Butiksmedarbetare, Sälj, Teknik, Elektronik, kalmar, försäljning, kundservice, kundsupport, teknik, heltid,
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.