2nd-line support / IT-supporttekniker till Konica Minolta

2nd-line support / IT-supporttekniker till Konica Minolta

Är du en driven och engagerad person med ett stort intresse för IT? Tycker du om nya utmaningar och vill lära dig nya saker? Här erbjuds du en roll där du får stora utvecklingsmöjligheter och möjligheten att vara en del av ett globalt tjänsteföretag - Konica Minolta.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Konica Minolta har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Konica Minolta en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetKonica Minolta är ett japanskt, forskningsintensivt och ekonomiskt stabilt företag. Bolaget grundades 1873 och koncernen har drygt 40 000 anställda globalt och arbetar utifrån strategin att förflytta sig från dagens produktfokus till att vara ett globalt tjänsteföretag inom IT och dokumenthantering. I Sverige arbetar cirka 135 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Kalmar. Genom samarbete med fristående partners finns Konica Minolta representerat på cirka 70 orter i Sverige.

Konica Minolta söker nu en IT-supporttekniker som vill vara med och forma framtiden på företaget. Här blir du en del av ett härligt gäng som består utan sex personer som värdesätter gemenskap. Du erbjuds även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med flera kundleveranser och med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar primärt med att ge löpande support och problemlösning till användare via telefon och fjärrstyrning. Ärendena kan röra både hård-och mjukvara och i vissa fall registrerar du ärendena och ser till att de skickas vidare. Du arbetar även med hantering av lösenordsbyten i en rad olika system och behörigheter samt en viss applikationssupport i Windowsmiljö. Ärendena som du förväntas att lösa är främst i både 1st-line och 2nd-line, det kan däremot även förekomma ärenden i 3rd-line där du gör prioriteringar efter behov och tid. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans ansvarar för att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet som IT-supporttekniker och/eller annat serviceinriktat arbete
  • Tekniskt intresse
  • Kunskap inom Active Directory och Citrix
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Avslutad eftergymnasial utbildning inom IT
Vi söker dig med ett stort intresse för IT och service. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar som du stöter på. Vidare är du socialt säker och du är alltid mån om att ge förstklassig service.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kalmar
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: 2nd-line support, supporttekniker, IT, IT-supporttekniker, tekniker, support, Windows, Active Directory, Citrix, Windows, Microsoft 365, service, ärende, utveckling, uppdrag, heltid, Konica Minolta, Kalmar
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!