Brandskyddstekniker, Kalmar - Mönsterås

Brandskyddstekniker, Kalmar - Mönsterås

BESKRIVNING AV ARBETET

Vill du vara med att utveckla vårt familjeföretag och arbeta som Brandskyddstekniker i en familjär organisation? Brandservice söker en ny medarbetare i Kalmar. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för oss Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

VEM SÖKER VI?

En Brandskyddstekniker som kommer att arbeta ute hos våra kunder med deras brandskydd. Där säkerställer vi att kundens kvalité i deras arbete med brandskydd upprätthålls. Ditt arbete blir att kontrollera brandskyddsutrustning och upptäcka eventuella brister och informera om lösningar.
  • Boka upp kunderna för genomgång av deras lokaler och befintliga brandskyddsprodukter.
  • Dokumenterar kundbesök, lämnar offertunderlag samt utför andra administrativa arbetsuppgifter som uppstår efter kundbesök. Detta görs i vårt datasystem.
  • Tjänsten passar dig som vill arbeta med brandskydd och trivs med att arbeta ute på fältet. Ditt arbetsområde kommer utgå från depån i Kalmar, men du bör vara beredd på att arbeta även på andra orter i regionen. Brandservice tillhandahåller en servicebil som du kommer att ställa på firman i Kalmar efter arbetsdagens slut.

VEM ÄR DU?
  • Tidigare arbetat i ett serviceyrke och gärna med kundkontakt.
  • Innehar B-körkort.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Datorvana och kunskap i Officemiljö.
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.
  • Som person gillar du att arbeta självständigt och du är duktig på att lösa problem som kan uppstå.
  • Har utbildningserfarenhet inom brand är ett stort plus.

Detta är inget jobb av enbart säljkaraktär men du bör vara duktig på att bemöta andra människor, vilket innebär att du kan prata med dina kunder och informera dem om såväl brister som förbättringsmöjligheter. Du som söker bör även kunna ta eget initiativ och vara händig. Du ska vara strukturerad i ditt arbetssätt och kunna omsätta instruktioner till praktisk handling. Vidare har du som söker en stor ansvarskänsla och en vilja att lära dig mer om branschen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning 6 månader.
Lön: Fast månadslön
Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00. 40 timmar/vecka.
Sista ansökningsdag: 31 oktober 2020

Intervjuer för denna tjänsten sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Email Mejla Brandservice i Småland AB
Område Kalmar stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brandservice.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Brandservice AB som är ett familjeföretag och som startade 2000. Vi är ett företag inom brand och utrymningssäkerhet. Geografiskt sett täcker vi hela Småland. Dels via vårt huvudkontor i Nässjö och våra filialer iJönköping, Gnosjö, Kalmar och Mönsterås. Vår målsättning är att leverera bästa lösningar och service av våra produkter och tjänster inom brandskydd. Vi jobbar med allt från Service av brandredskap, brandlarm, utbildning, fasta släckanläggningar, fordonssläck, utrymningsstrategi och tillgänglighetsanpassning till våra kunder.