Maskintekniker i Nybro

Maskintekniker i Nybro

Vi söker nu flera drivna maskintekniker till våra maskiner för tillverkning av pappersförpackningar

Vill du jobba på ett företag med stark tillväxt där mycket spännande kommer att hända under 2018? Vi kommer bl a att investera i nya maskiner för att ytterligare förstärka vårt erbjudande av presentförpackningar och butiksemballage.

Dina arbetsuppgifter
  • Ställa våra maskiner
  • Se till att tillverkningen sker enligt instruktioner och rutiner och att det finns material vid maskinen
  • Medverka till att leveranstider följs
  • Tillse att maskinerna fungerar så effektivt som möjligt
  • Utföra kvalitetskontroller
  • Packa produkterna i askar som sedan läggs på pall
Din profil

Du är praktiskt lagd och har gärna någon form av teknisk utbildning. Det viktigaste för oss är att du är van att skruva och har ett intresse för maskiner. Som person är du driven, lättlärd och framåt. Du är noggrann och är en riktig lagspelare.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får jobba med den senaste maskintekniken inom vårt område. Våra kunder tillhör de stora modekedjorna i Europa och för att möta deras krav är vi i konstant utveckling. Företaget erbjuder ett gott arbetsklimat i fräscha lokaler. Vi har egen friskvård med pool, bastu, pingisbord och gym.

Tjänstgöringsort: Nybro

Din ansökan

Bong Retail Solutions har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista anställningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg på tel 0480-43 20 51, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se

Om kunden

Bong Retail Solutions AB är ett fristående bolag inom Bong-koncernen. Sedan 2010 har Bong Retal Solutions fokus varit på försäljning av present- och butiksemballage vilket bl a inkluderar presentpåsar, bärkassar och askar. Från endas ett fåtal kunder har bolaget idag några av Europas största modekedjor som kunder.

Bong är ett av de ledande specialförpacknings- och kuvertföretagen i Europa och erbjuder lösningar för distribution och paketering av information, reklamerbjudanden och lätta varor. Viktiga tillväxtområden för koncernen är förpackningslösningar för detaljhandel och e-handel och kuvertmarknaden i Östeuropa. Koncernen omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har omkring 1500 anställda i 15 länder. Bong har starka positioner på flera betydande marknader i Europa och koncernen ser intressanta möjligheter till fortsatt expansion och utveckling. Bong är ett publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm (Small Cap).
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se