Filialchef Beijer Kalmar

Filialchef Beijer Kalmar

Beijer Kalmar söker nu en Filialchef som tillsammans med den lokala ledningsgruppen ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Kalmar söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Fortsätt då att läsa!

Beijer erbjuder
Som filialchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande regionledning som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter
I rollen som filialchef bär du ansvar för att genom ett taktiskt och operativt arbete ständigt utveckla filialen och dess medarbetare för bästa resultatutveckling. Du kommer att ha ett direkt personalansvar för butikschef, lagerchef och säljchef.

Arbetsuppgifter och ansvar;
  • Leda och driva det dagliga arbetet på filialen inklusive utveckla, driva och ansvara för försäljningen.
  • Upprättande av budget för anläggningen, uppföljning av nyckeltal samt resultatmål.
  • Driva och leda lokal ledningsgrupp med målet att filialen lever upp till företagets uppsatta mål.
  • Kontinuerligt se till att filialen är rätt bemannad och har rätt kompetens, inkl. se till att arbetsgruppen har en tydlig förståelse för sina prestationer.
  • Genom samarbete med andra filialchefer bidra till regionens och företagets mål och utveckling.
  • Främja en öppenhjärtig kultur med stark teamkänsla, och allmänt verka för att Beijer Byggmaterial ska vara en attraktiv arbetsgivare utifrån Beijers värderingar - schyssta, passionerade och stolta.
  • Du är proaktiv och jobbar kontinuerligt för att driva resultatutvecklingen framåt.
Vem söker vi?
Då rollen som filialchef innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har erfarenhet ifrån att leda och driva en liknande verksamhet. Du har erfarenhet och är intresserad av att göra affärer, se affärsmöjligheterna i varje situation och förstå vikten av att alltid ha kundfokus i verksamheten. Du behöver även erfarenhet av att haft ansvar för personal och budget. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare på Beijer har du förmåga och ambition att visa vägen, driva resultat och inspirera andra. Som filialchef ingår du även i den regionala ledningsgruppen. Denna grupp består av regionchef, filialchefer i regionen samt försäljningschef och syftar till att genom samarbete bidra till regionens och företagets mål och utveckling. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande. Du har god IT kunskap (MS Office). Vi värdesätter ordning och reda, och det är viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Beijer som arbetsgivare
Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Tjänsten är på heltid med placeringsort Kalmar men resor inom Sverige förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar provanställning. Du rapporterar till regionchef.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Thomas Sandin, regionchef

thomas.sandin@beijerbygg.se

eller Linda Jacobsen Kohl, HR-Partner Beijer Byggmaterial,

linda.jacobsen.kohl@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.