Butik- och lagersäljare (sommar) Beijer Kalmar

Butik- och lagersäljare (sommar) Beijer Kalmar

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor. Är du en serviceinriktad person med en bakgrund inom försäljning? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Studerar du kanske och söker sommarjobb? Då är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu butik & lagersäljare till Kalmar under sommarperioden med möjlighet till förlängning. I rollen består din vardag av mycket variation och ansvar. Uppgifter du möter dagligen kan vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassaarbete
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Kampanjarbete, exponera varor
  • Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
  • Diverse truckarbete
Vi söker dig som

Värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om att alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare! Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel.

B-körkort är ett krav och truckkort är önskvärt.

Vad erbjuder Beijer

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige. Tjänsten är på heltid under juni-augusti. Placeringsort Kalmar.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.