Projektledare / Tekniker

Projektledare / Tekniker

Om dig

Vi söker en självgående, ordningsam person som inte räds för att arbeta självständigt med främst tekniska uppgifter. Då vi är ett litet bolag finns det en variation i arbetsuppgifterna och därför söker vi dig som är en drivande, flexibel och engagerad person med stort kundfokus.

Vi kommunicerar inom bolaget på svenska och engelska och det behärskar du i både i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

Du räds inte för utmaningar att genom kreativitet nå företagets och dina egna mål. Hos oss får du möjligheten att skapa dig en framtid som förmodligen många drömmer om. För att komma till detta mål kommer långsiktighet och tålamod vara ledorden.

Din Roll

Denna tjänst innebär att du får en nyckelposition i förteget med relationer såväl internt som externt, med både kunder och leverantörer/samarbetspartners. Din uppgift blir att tillsammans med oss samordna och leverera enligt våra kunderorderstyrda krav och önskemål. Kort sagt – förekommande aktiviteter från in-försäljning till överlämning och uppföljning av våra kunduppdrag.

Din Profil:

Du har en teknisk utbildning, erfarenhet av produktion och tillverkningsindustri. Erfarenhet från ledning av projekt är en fördel. Eftersom vår marknad är global så har du inga problem med att resa med övernattningar.

Ansökan:

Om du söker efter en karriärmöjlighet inom tillverkningsindustrin, så har du en här.

Är du intresserad – låt oss veta så snart du kan.

Din
ansökan skickar du till nedanstående och märk den med "Tekniker"

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Bo Claesson bo.claesson@btmscand.se
eller telefon: 0480-868 75.
Mer info
Kontaktperson Bo Claesson
Email Mejla Bo Claesson
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.btmscand.se
Sista ansökningsdag 10 mars (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Företaget

BTM Scandinavia är ett mindre privatägt företag med säte i Kalmar. BTM är specialiserat på sammansättning av plåt genom stuknitning, även kallad clinch.
Vi tillhandahåller en produktionseffektiv och klimatsmart industriell tillverkningsmetod genom leveranser av utrustning och verktyg till våra kunder som återfinns i hela Norden och Baltländerna. Vi har ett nära samarbete med våra partners i USA och Tyskland samt våra återförsäljare i Norden. Vi söker nu nya medarbetare.

Det finns mera att läsa om oss på vår hemsida www.btmscand.se