Servicetekniker till Kalmar och Öland

Servicetekniker till Kalmar och Öland

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 19 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län.

Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.

Vi är drygt 190 medarbetare och omsätter ca 1000 Mkr.

Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer.

Vem är du ?

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus. Meriterande är goda kunskaper i engelska i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik.

Dator är ett verktyg som du kommer använda dagligen för felsökning och baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök redan idag!

Vi söker två stycken servicetekniker med tänk placering en på Öland och en i Kalmar.

I denna rekrytering samarbetar Axima med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Angelica Persson 0708-150261 angelica.persson@onepartergroup.se Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 17 juni 2021. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Angelica Persson
Telefon 0708150261
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se