Axcell Fastighetspartner söker Servicetekniker med inriktning ventilation i Kalmar!

Axcell Fastighetspartner söker Servicetekniker med inriktning ventilation i Kalmar!

Är du en duktig servicetekniker som är nyfiken på något nytt? Axcell Fastighetspartner har utökat sin verksamhet rejält de senaste åren och vi fortsätter att växa. Ta chansen att bli en del av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare i Kalmar.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll
  • arbeta med service och underhåll inom ventilation
  • genomföra felsökningar
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00.
Start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas i 6 månader.

Vi kan erbjuda dig
Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har god teknisk kunskap, intresse och har minst ett par års erfarenhet som servicetekniker. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Andreas Gustavsson på tel.0480-21542

Sista ansökningsdag 2019-25-11.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fastighet, Teknisk förvaltare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se