Servicerådgivare

Servicerådgivare

Nu söker vi dig som vill bli en i gänget och har ett brinnande intresse för teknik och service. Vårt motto bygger på att kunden sätts i centrum och att vi levererar den bästa servicen.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av fordon, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, fakturering och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där toppservice mot våra kunder är nyckelordet.

Din profil:
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom service, administration eller liknande. Tempot är högt och det krävs att du är stresstålig och har god förmåga att prioritera.

Som person är du ordningsam, flexibel och är drivande. Då du kommer vara behjälplig i verkstadsledningen ser vi gärna att du har ledarskapserfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Frågor och ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Servicechef Tommy Citrohn på telefon 0480-48 00 62 eller e-post tommy.citrohn@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-07-10. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, CUPRA, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.