International Sales Manager sökes till AquaTeq Sweden AB

International Sales Manager sökes till AquaTeq Sweden AB

Som International Sales Manager hos oss på AquaTeq Sweden AB har du en unik möjlighet att få det bästa av två världar samtidigt. Det innebär att du är en del av ett tryggt och anrikt svenskt företag samtidigt som du får en internationell roll med mycket frihet under ansvar. Hos oss får du möjlighet att vara en del av en kundorienterad och platt organisation.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med såväl operativ som strategisk försäljning med fokus på kund - och marknadsaktiviteter som skapar affärer. Övergripande handlar tjänsten om aktivt säljstöd och innebär kontinuerliga besöka hos blivande och befintliga distributörer, agenter och i begränsad omfattning även slutkunder på vissa utvalda marknader.

Tjänsten innebär:
  • Marknadsanalyser samt strategiskt försäljningsarbete
  • Kundbesök och mässdeltagande
  • Tekniska demonstrationer av produkter
  • Offerter och priskalkylering
  • Förhandlingar och konkurrensbevakning
  • Upprättande av avtal
Genom din kommunikativa förmåga bygger du nätverk som främjar affären. Du har ett eget budgetansvar och genom ditt självledarskap driver du affären framåt mot vår fortsatt internationella tillväxt. Huvudfokus är den europeiska marknaden men innefattar även marknader utanför Europa.

Då tjänsten innefattar ca 2-3 veckors resande i månaden så tror vi att du älskar att resa och ha hög närvaro ute hos våra kunder där affärer görs. Övrig tid är du på hemmakontoret i Kalmar.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom områdena teknik, marknadsföring samt minst 5 års erfarenhet eller liknande alternativt lång erfarenhet av internationell försäljning gärna inom tekniskt område. Du är skicklig att kommunicera både på svenska, engelska och tyska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Goda kunskaper i MS Office samt stor vana att arbeta i affärssystem ser vi som en självklarhet.

Du är van att arbeta självständigt och systematiskt mot din budget där du tar ansvar för hela säljcykeln, från besök till att driva igenom och få avslut på affären. Vidare har du förmågan att strukturera ditt arbete så att du med goda resultat kan driva flera parallella försäljningsprocesser.

Din kommunikativa förmåga är god och på ett förtroendeingivande sätt anpassar du din försäljningsdialog utifrån situation, med dina erfarenheter skapar och utvecklar du långsiktiga och genomgripande relationer och samarbeten.

Som person är du driven, målinriktad och arbetar fokuserat i ett högt tempo. Vidare är du lösningsfokuserad, har god initiativförmåga och trivs med att arbeta i en miljö präglad av entreprenörskap.

Med ditt engagemang och din positiva inställning har du en vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss!

B-körkort är ett krav.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar AquaTeq Sweden AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mary Winblad på telefon 070-377 45 56 eller e-post mary@telinrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Mary Winblad
Telefon 070-377 45 56
Email Mejla Mary Winblad
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

AquaTeq Sweden AB är ett helsvenskt, privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter, för service och underhåll av rörsystem, i huvudsak dagvatten- och avloppssystem. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus. Läs mer på www.aquateq.com