Ekonomichef sökes till AquaTeq Sweden AB

Ekonomichef sökes till AquaTeq Sweden AB

Om tjänsten

Tjänsten är en mycket central och viktig del i vårt team där du är ansvarig för den löpande redovisningen och är bokslutsjälvständig. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från redovisningsarbete där du enkelt kan se helheten i redovisning.

Rollen innefattar i huvudsak:
  • Budget och prognosarbete
  • Löpande redovisning
  • Kontoavstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Inkomstdeklarationer
  • Momsredovisning, F-skatt och skattedeklarationer
  • Löner
Som Ekonomichef ansvarar du även för utveckling av interna arbetssätt/system och har således ett stort driv kring affärsmässighet och interna förbättringsarbeten. I rollen är det viktigt att du är resultatinriktad och ha en mycket god förmåga att leda och entusiasmera dina medarbetare.

Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även vara behjälplig med andra arbetsuppgifter såsom administrativ hjälp i styrelsen, orderhantering, utleveranser och kontakt med kunder.

Hos oss på AquaTeq är alla medarbetare en nyckelspelare där vi alla hjälps åt för att driva företaget framåt. För att trivas i din roll bör du vara nyfiken, orädd och en person som gärna vill ta sig an nya utmaningar och arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du kan arbeta självständigt såväl som du uppskattar att arbeta i team. Du rapporterar till VD.

Tjänsten är en heltidsanställning.

Kvalifikationer

Du som söker har en högskole-/civilekonomexamen inom ekonomi med inriktning redovisning och/eller har du jobbat minst fem år med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Likväl har du erfarenhet av budget- och prognosarbete.

För att bli framgångsrik i rollen som Ekonomichef trivs du med att agera med tydligt affärsfokus i ett högt tempo. Yrkesrollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur, proaktivitet och relationsskapande. Det är viktigt att du har stor integritet, är tydlig och engagerad med stort eget driv.

Du har en god förmåga att prioritera och driva både dig själv och andra och verksamheten framåt, genom att exempelvis identifiera och initiera förbättringsarbete. Du tar ett stort ansvar och har ett bra ordningssinne samt trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Genom ditt positiva synsätt och din goda kommunikativ förmåga bidrar du till ett gott arbetsklimat. Du är engagerad och ambitiös men även prestigelös och hjälper gärna till med stort som smått.

Vidare ser vi att du har god systemvana och du har arbetat i något större ekonomisystem. Du har goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt i Excel. Har du dessutom arbetat i Pyramid är det meriterande.

Tjänsten kräver att du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om AquaTeq Sweden AB

AquaTeq Sweden AB är ett helsvenskt, privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter, för service av befintliga rörsystem. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus.

Läs gärna mer på vår hemsida www.aquateq.com

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar AquaTeq Sweden AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via Telin Rekrytering & Konsult

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mary Winblad på telefon 070-377 45 56 eller e-post mary@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aquateq.com
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)