Vi söker en Sourcing Partner till Ework i Kalmar

Vi söker en Sourcing Partner till Ework i Kalmar

Vi söker en Sourcing Partner till Ework Group i Kalmar

Gillar att bygga starka leverantör- och kundrelationer? Har du ett säljdriv med intresse för att förhandla? Är du en vinnarskalle och som drivs av att göra affärer?

Då har vi rollen för dig!

Om Rollen

I rollen som Sourcing Partner har du mycket frihet i att forma din egen dag och ditt arbetssätt. Rollen fungerar mycket som en rekryterarroll och du behöver vara grym på att kommunicera, både i tal och skrift. Då Ework är ett internationellt bolag behöver du vara flytande i svenska i både tal och skrift och även ha en hög professionell nivå i engelska. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i denna roll tror vi att du trivs i att bygga relationer och förvalta dina kontaktytor. Det innebär att nätverkande och relationsbyggande kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Att kunna upprätthålla ett flytande tempo där du har flera processer igång som är i olika faser från uppstart till avslut är en viktig del i arbetet.

Rollen innebär framförallt detta:

En nära dialog med kunder förstå deras behov samt en nära dialog med leverantörer och konsulter förstå deras kompetens. Du ska hitta, attrahera och matcha rätt konsult till Eworks uppdrag. I rollen kommer du att förhandla villkor och ta fram offert samt presentera kandidater och lösningar till kunder. På ett kreativt sätt kommer du att ta dig an utmaningar som uppstår. Du säljer in uppdrag, lösningar och konsulter till kunder och leverantörer. Du följer upp och säkerställer affären hela vägen in i mål och du kommer att vara ute hos kund och arbeta på deras kontor.
Till din hjälp får du tillgång till ett stort konsultnätverk, samtidigt som du kommer utveckla och vårda ditt egna personliga konsultnätverk. Du får också ett grymt team som backar dig.

Vem är du?

För att trivas hos Ework och bli framgångsrik bör du gilla att vara en del av en sälj- och resultatorienterad organisation med högt tempo. Vidare har du ett driv och affärstänk och gärna erfarenhet från försäljning i någon form. Du har jobbat med kunder och vet vad som krävs för att vårda relationer. Har du dessutom rekryteringserfarenhet är det ett stort plus.

Om Ework Group

Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan att ha egna anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag med uppstart augusti-september eller enligt överenskommelse. Du utgår från Kalmar men du kommer även att vara i Malmö, Karlskrona och Oskarshamn. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

Kontaktuppgifter

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan nu.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.