Operatör till Södra i Mönsterås

Operatör till Södra i Mönsterås

Vill du ha ett spännande arbete på ett av Sveriges större sågverk? Vi söker nu anställda med start omgående. Jobbet passar dig som ser tjusningen med att ha ett aktivt arbete i en produktionsmiljö.

Jobbet som operatör är ett aktivt jobb där du oftast står vid en arbetsstation och övervakar produktionen på Södra i Mönsterås. En del i ditt arbete är att förutse och lösa produktionsstörningar tillsammans med dina kollegor. Arbetet kan även innebära att du emballerar virkespaket eller säkerställer att det är ordning och reda vid maskinerna. I och med att vi arbetar i en produktionsmiljö så sker kommunikationen med dina kollegor framförallt via radiokommunikation.

Rundtur på sågverket:

https://www.youtube.com/watch?v=NKXIAET86HI

Din erfarenhet
Det viktigaste för oss är att du är en positiv person som har inställningen att du vill lära dig nya saker. Du tycker om att jobba i team och har god samarbetsförmåga men förmåga att arbeta självständigt. Eftersom både arbetsmiljö och säkerhet är viktiga frågor för oss ställer vi också krav på att du som söker är säkerhetsmedveten.

Utöver detta ser vi att du:
  • Är fyllda 18 år
  • Har B-körkort
  • Har viljan att lära dig nya arbetsuppgifter
  • Har goda kunskaper i det svenska språket
  • Har god datorvana
Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre. Det som erbjuds är kontinuerligt 2-skift (förmiddagsvecka, eftermiddagsvecka) där även helgarbete ingår.

Om anställningen hos Adecco
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Det som erbjuds är en provanställning på 6 månader med stor chans till tillsvidareanställning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. www.adecco.se

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Agonis Haxhiu, agonis.haxhiu@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Industri, Operatör, Processoperatör, Maskinoperatör, Adecco, Montör
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.