Teknisk stjärna med framtidsvision inom sälj och projekt

Teknisk stjärna med framtidsvision inom sälj och projekt

Är du en serviceinriktad stjärna och en fena på teknik och administration? Speglas din personlighet av en nyfikenhet och en vilja att lära mer och ständigt utvecklas? Har du dessutom ett intresse för teknik är du som klippt och skuren för denna tjänst! Häng med på resan att leverera en kundupplevelse i världsklass! Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu 4 stycken tekniska administratörer/orderläggare till vår kund i Kalmar!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till sista augusti. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk administratör kommer du att vara med och utveckla hur vårt kundföretag levererar sin växellösning till sina företagskunder som finns spridda över hela landet. Beroende på tidigare erfarenhet och intresse så kan arbetsuppgifterna se lite olika ut. Det är två olika typer av roller som efterfrågas. Den ena rollen är inriktad mot eftermarknadskonfigurationer. Den andra är arbetsuppgifter som är kopplade till en och samma kund, där man får möjlighet att följa hela processen. Dessa roller innebär mycket eget ansvar, där du till stor del styr över din dag.

Det finns även goda förutsättningar för egen utveckling mot både teknik, sälj och projektledning. I den rollen kommer du i huvudsak få arbeta med nya leveranser och eftermarknadskonfigurationer av en företagsväxel. Andra arbetsuppgifter som förbättringsarbeten och konsultation internt och mot kunder förekommer också. Företag är inne i en transformationsresa, både vad gäller teknik och arbetssätt för att bli effektivare. Detta innebär att du kommer vara en viktig del i denna resa och hur företaget kommer att arbeta framöver. I det här arbetet är hela teamet involverat och alla får dela sina idéer och synpunkter.

Tjänsten passar dig som är van vid att använda datorn som ditt främsta arbetsverktyg. Här får du chansen att komma in i en teknisk och administrativ roll och skapa ett kontaktnät för framtiden!

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom teknik eller IT.
 • Har ett intresse för IT eller Telekom.
 • Har god datavana, är duktig på informationssökning och har en analytisk förmåga.
 • Har ett intresse för teknik och en vilja att lära dig mer inom området.
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet kräver detta.
Vi ser det som meriterande om du har någon slags teknisk eller administrativ arbetslivserfarenhet inom IT eller Telekom-branschen.

Som person är du noggrann, strukturerad och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och är anpassningsbar till nya rutiner och förändringar som dyker upp. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du även är stresstålig. Vidare är du driven och har förmåga att lyssna för att hitta de bästa lösningarna för kunden. Det innebär att du har förmåga att se nya möjligheter och se hur olika lösningar kan hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, till och med sista augusti 2019
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)