Studerande webbprogrammerare till ConnectMedia i Kalmar

Studerande webbprogrammerare till ConnectMedia i Kalmar

Studerar du eftergymnasial utbildning med inriktning mot Webb? Vill du utvecklas på området och samtidigt skaffa referenser för ditt framtida arbetsliv? ConnectMedia söker nu en deltidsresurs som vill stödja upp verksamheten under topparna. Du kommer ingå i ett mindre team på ett företag med härlig stämning och högt i tak. Känner du igen dig i ovanstående? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ConnectMedias räkning en extraresurs inom webbutveckling. ConnectMedia arbetar med helhetslösningar inom reklam och marknadsföring och ditt uppdrag kommer att vara inriktat mot webb. Du kommer att fungera som ett extra bollplank för webbutveckling och hjälpa till att implementera de lösningar ni kommer fram till. Under din första period får du upplärning och coachning från din närmaste mentor för att få de bästa förutsättningarna till att utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ConnectMedia. Uppdraget kommer att vara på deltid och beräknas påg under en längre period såvida samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som extraresurs på ConnectMedia kommer du arbeta med programmering och utveckling av wordpressidor hos befintliga kunder. En hel del kundkontakt ingår också för att ta till sig och uppdatera feedback efter deras önskemål. I ditt dagliga arbete kommer du in på kontoret och får därefter ta del av de behov som finns för dagen. Du får efter det själv planera upp ditt arbete inom rimliga ramar. Omfattningen på detta uppdrag kan variera beroende på ConnectMedias behov vid olika toppar. Vissa veckor kan det finnas ett större behov, andra mindre.

Tjänsten passar dig som söker nya utmaningar inom webb. Du söker självständigt egen kunskap och vill ha en första meriterande referens i arbetslivet.

Vi söker dig som
 • Studerar vid en för tjänsten relevant högskoleutbildning.
 • Har kunskaper inom HTML, PHP och Javascript.
 • Gillar detaljer och har en känsla för grafik.
 • Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper inom Wordpress-Plug-in, Sass, Node, NPM, Gulp och Docker
 • Har kunskaper inom Adobe Photoshop, Adobe Illustrator samt Sketch
Vi tror att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet med dig för att lättare kunan förstå kundernas behov och hur deras organisationer är uppbyggda.

Som person har du ett stort intresse för webbutveckling. Du bör också vara självgående och ha en förmåga att kunna se vad som behöver göras. Vidare är du kommunikativ då stor del av tjänsten innebär kontakt med kunder. Då arbetsplatsen präglas av en social atmostfär är det viktigt att du gillar att ta för ig i sociala situaioner samt att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Vid behov
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ConnectMedias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ConnectMedia har idag sitt huvudkontor i Kalmar och är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösning inom marknadsföring. Företaget jobbar med allt ifrån traditionella och digitala medier till trycksaker och webb. ConnectMedia arbetar med att bygga webbplatser i alla olika storlekar, framförallt i Wordpress samt andra typer av lösningar på nätet.