Studerande grafisk designer sökes

Studerande grafisk designer sökes

Studerar du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot grafisk design och brinner för typsnitt, logotyper och färger? Vill du utvecklas på området och samtidigt skaffa otroligt meriterande referenser för ditt framtida arbetsliv? Vi söker nu en deltidsresurs som vill stödja upp vår kunds verksamhet under topparna. Du kommer ingå i ett mindre team på ett företag med härlig stämning och högt i tak. Känner du igen dig i ovanstående? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en extraresurs inom grafisk design. Kunden arbetar med helhetslösningar inom marknadsföring och ditt uppdrag kommer att vara inriktning mot grafisk design där stor del av arbetet sker i Adobe. Du kommer att fungera som en extraresurs och arbeta med att arrangera bilder och text för att få fram budskap och möta kunders behov. Under din första period får du upplärning och coachning genom en dedikerad mentor för att få de bästa förutsättningarna till att utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och beräknas pågå under en längre period såvida samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter för att möta kunders behov och önskemål. Det viktigaste för att du ska trivas i den här tjänsten är att du är bekväm med grafiskt arbete och kan anpassa detta utefter de kunder du möter.

Vi söker dig som
 • Studerar vid en för tjänsten relevant högskoleutbildning.
 • Är självgående inom Adobe photoshop, Adobe InDesign, Adobe Illustrator och gärna fler relevanta program.
 • Är kreativ och har förmåga att med olika element kommunicera med en mottagare.
Vi tror att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet med dig för att lättare kunna förstå kundernas behov och hur deras organisationer är uppbyggda.

Som person har du ett stort intresse för grafisk design. Du bör vara självgående och ha en förmåga att kunna se vad som behöver göras. Vidare är du kommunikativ då stor del av tjänsten innebär kontakt med kunder. Då arbetsplatsen präglas av en social atmostfär är det viktigt att du gillar att ta för dig i sociala situationer samt att arbeta tillsammans med andra.

För att bli aktuell i tjänsten kommer följande behövas:
 • Portfolio - En portfolio är en samling bilder som visar dina arbeten inom ett specifikt område. Visa ett urval av dina tidigare bilder inom design-, grafisk design och/eller konst. Visa gärna din bredd och tidigare erfarenheter inom design och konst. Det kan till exempel vara färdiga arbeten/verk, illustrationer, skisser, filmer (via länk), bilder från utställningar etc.
 • Ett personligt brev - Där du beskriver din bakgrund, dina tidigare erfarenheter av kreativt/konstnärligt arbete samt eventuella utbildningar. Varför söker du just den här tjänsten?
 • Arbetsprov - Gällande arbetsprovet vill vi att du gör ett omslag för en podcast. Du hittar på en podcast med varumärke och grafisk identitet för att sedan ta fram ett omslag som kan användas i exempelvis iTunes. Presentera ditt omslag med skisser och skriv gärna ner dina tankar kring din tolkning av omslaget samt vad podcasten kommer ha för innehåll. Omslaget och skisserna gör du i valfri teknik.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Efter behov, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork