Studerande Wordpressexpert sökes

Studerande Wordpressexpert sökes

Studerar du eftergymnasial utbildning med inriktning mot Webb och är helt självgående inom Wordpress? Vill du utvecklas på området och samtidigt skaffa otroligt meriterande referenser för ditt framtida arbetsliv? Vi söker nu en deltidsresurs som vill stödja upp vår kunds verksamheten under topparna. Du kommer ingå i ett mindre team på ett företag med härlig stämning och högt i tak. Känner du igen dig i ovanstående? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en extraresurs inom webbutveckling. Kunden arbetar med helhetslösningar inom marknadsföring och ditt uppdrag kommer att vara inriktning mot webb och framförallt Wordpress. Du kommer att fungera som ett extra bollplank för webbutvecklarna och hjälpa till att implementera de lösningar ni kommer fram till. Under din första period får du upplärning och coachning genom en mentor för att få de bästa förutsättningarna till att utvecklas.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och beräknas pågå under en längre period såvida samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med programmering och utveckling av wordpressidor hos befintliga kunder. En hel del kundkontakt ingår också för att ta till sig och uppdatera feedback efter deras önskemål. I ditt dagliga arbete kommer du in på kontoret och får därefter ta del av de behov som finns för dagen. Du får efter det själv planera upp ditt arbete inom rimliga ramar. Omfattningen på detta uppdrag kan variera beroende på vår kunds behov vid olika toppar. Vissa veckor kan det finnas ett större behov, andra mindre.

Tjänsten passar dig som söker nya utmaningar inom webb. Du söker självständigt egen kunskap och vill ha en första meriterande referens i arbetslivet.

Vi söker dig som
 • studerar vid en för tjänsten relevant högskoleutbildning.
 • är självgående inom Wordpress
 • har kunskaper inom HTML, PHP och Javascript.
 • gillar detaljer och har en känsla för grafik.
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper inom Wordpress-Plug-in, Sass, Node, NPM, Gulp och Docker
 • Har kunskaper inom Adobe Photoshop, Adobe Illustrator samt Sketch
Vi tror att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet med dig för att lättare kunna förstå kundernas behov och hur deras organisationer är uppbyggda.

Som person har du ett stort intresse för webbutveckling. Du bör också vara självgående och ha en förmåga att kunna se vad som behöver göras. Vidare är du kommunikativ då stor del av tjänsten innebär kontakt med kunder. Då arbetsplatsen präglas av en social atmostfär är det viktigt att du gillar att ta för ig i sociala situaioner samt att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Efter behov, ca 2 dagar i veckan
 • Placering: Kalmar
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: lin01@academicwork.se)
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork